香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 5)

關閉 [複製鏈接]

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

Kinkin大哥,似乎大家都好驚豬油膏kar,不如我幫你去咀香園(香港店)入貨補數la?

升級   56.65%

無聊

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 16:14 發表

kinkin,我強烈要求有素食類的手信~~

例如王母仙桃?

升級   56.65%

無聊

原帖由 小華是也! 於 2009-1-2 23:59 發表

" />" />hj" />" /> 我好吾開心……

yungyung醫師潛水...我又係早你幾代既uncle...咁你不如早d 訓,天朝一光新的希望 ar...

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2009-1-5 13:23 發表
    貓隊長ar~~~~~~玄圓個活動可以cancel la~~~人地都完左咯~~12月18 - 1 月4日ar~~~" />" />ghj ~d 景仲真係唔錯tim...唉∼∼∼∼

Ha!!完左那??咁去行山至影la...

升級   56.65%

無聊

原帖由 小華是也! 於 2009-1-5 13:42 發表

" />" /> 好彩你地未出發!
    我地D隊員千期吾好去學投資,咩都吾知……
    30K以為10K事件薄就系一個好好既例子" />" />

幸災樂禍者---殺無赦

升級   56.65%

無聊

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-5 14:19 發表

00....衫三行山你黎唔黎...?
    我同vv都到呀~~

初三可以。但去邊呢?

升級   56.65%

無聊

原帖由 dkspang 於 2009-1-6 18:12 發表

我今晚係屋企食飯飯, 都係唔行出黎啦~~~我要快d好返先得...好想跑又跑唔到個種感覺, 只有受過傷d人先會明呀
    咁你星期六幫我比住錢 ...

你可以wan Bonbon 幫手ar...遠親不如近鄰ma...

升級   56.65%

無聊

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-7 22:20 發表

...兩k已唔願再跑......慢慢行jar [quote]

琴日你好生猛個wor,今重乜無左鬥志?

升級   56.65%

無聊

原帖由 batigoal 於 2009-1-9 14:10 發表

補充一下先,當晚bonbon 跑左25個圈,tartar跑左26個圈,kinkin 就唔知跑左幾多個圈...

其實琴晚kinkin有壓軸表演 ,就係個人衝800m,頭400m好似佢甘講1'30"完成,心諗大約3'00"就完 ...

下!唔係睇住佢跑mie?咁都走甩?

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2009-1-9 14:32 發表
    [quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-9 14:17 發表

登錄/註冊後可看大圖

菲菲…我禽晚..發現我N年前買左一條運動褲….經我進行細心既研究之後~發現..原來..佢就係傳說中既.---------- ...

VV 買野唔用收埋當寶,卒至N年後有用武之地。

升級   56.65%

無聊

[
    oh, 原來今日取消
    quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-12 22:10 發表

好彩你唔係收工趕乍

升級   56.65%

無聊

原帖由 yungyung 於 2009-1-12 22:46 發表

喂喂,你地邊個有msn架到底?00唔比人呀。。。

我星期五如果攪得掂手上的工作都可以join,你地打算幾點唱到幾點架?
    bonbon,龍龍去唔去?好耐無見喇

我把聲。。嘻嘻。。走音不特只,仲有係只可以唱男人歌架 ...

wei wei wei, 你自己 ng 記得乍掛?

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2009-1-13 14:50 發表

渣打前要同搞個party 至得wor~

新年前好似無乜時間wor

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2009-1-13 16:28 發表

好似就無la..以我所知果日yungyung 同 00 去萬宜果個~唔知咩海岸ar~都係半馬~~唔知係唔係我地上次跑果段呢??

係2009中國海岸馬拉松全程及半程賽事, 1月18日在西貢北潭涌舉行。

升級   56.65%

無聊

注意:SSP運動場1月13日至23日期間關閉更衣室

升級   56.65%

無聊

原帖由 batigoal 於 2009-1-14 09:36 發表

aiya,甘未沖唔到涼?諗住聽晚去練習tim...

有locker借,但無涼沖,又要去洗手間換衫

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2009-1-14 11:42 發表
    batbat...我今日去睇下SSP 運動場再話你知有無LOCKER LA

有locker借,但無涼沖,要去洗手間換衫

升級   56.65%

無聊

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-14 12:32 發表
    報告:
    16/1(星期五)唱歌收費~~
    1. new xxx: 約$171.6/位 (計法: $128/位/包2杯drinks + $28 buffet + 加一),夫位入房任唱
    2. 加x紅: 約$198.位 (計法: $148/位/包2杯drinks + $32 buffet + 加一),10位入房at leas ...

邊間D野好食D?

升級   56.65%

無聊

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-14 13:05 發表

甘請你夾下價啦...
    點會一樣price呀....ceo不嬲都貴好多啦..

安達 CEO
    分店地址: 尖沙咀東部麼地道65號安達中心地庫
    Portion A, B, C1 & C2, 1st Basement, Auto Plaza, 65 Mody Road, TST East, Kowloon.
    黃金時段   港幣108(再7折)(星期日至四) $108(星期五,六)
    貓頭鷹    港幣79(全星期)
    營業時間: 10:00-06:00   電郵:    [email protected]
    查詢熱線: 2196-2196 電話捷徑:    2123/直

升級   56.65%

無聊

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-14 13:05 發表

甘請你夾下價啦...
    點會一樣price呀....ceo不嬲都貴好多啦..

尖中寶勒巷寶利 Neway
    分店地址: 九龍尖沙咀寶勒巷21-23A號寶利商業大廈地下至3樓
    G/F- 3/F, Polly Commercial Building, 21-23A Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Kowloon
    黃金時段   港幣108(除星期五,六)
    貓頭鷹    港幣78(除星期五,六)
    營業時間: 10:30am-6:00am   電郵:    [email protected]
    查詢熱線: 2196-2196 電話捷徑:    2122/(直線28910168)

提早一日訂房有優惠
    http://www.newaykb.com/