香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松2009 已報半馬報到區(POST#2己更新集合地點)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-10-16 10:53 發表

有時間的話,後日跑唔到30都可試走20。fvhfgj" />

我都有甘既打算,但我怕自己一個人跑/行最後會唔識路呀...........

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2008-10-16 11:31 發表
cat cat c tse

加油!!加油!!

小弟都練緊長課(極龜速)

甘你會唔會join樓上個活動??

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-10-16 17:04 發表

有nc 姐陪閣下,冇有怕﹗

nc姐唔通會跑得慢過我???ching你點知nc姐肯等埋我呢......??

如果個日我跑到頂唔順,中途有無車可以返回馬鞍山遊樂場終點等??因為我想join大家吃dinner呀...

仲有馬鞍山遊樂場是否有locker放衣物及有沖涼等設施呢???sorry,甘多野問...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-10-16 17:23 發表

小弟後日無玩,而如要上車小弟都唔知,不過就是要不上車,先逼到自己走全程。

走全程都唔係問題,我怕我到個陣時,大家都散晒水啦........

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-10-16 21:39 發表

x 2, 如witchycatcat 有興趣陪小妹慢跑20k , 請到以上帖向瘋兄報名.  

ctse住哪一區?? 可以相約ctse在恆安鐵路站 (馬鞍山運動場/馬鞍山遊樂場出口等), 2:30pm等 ok 嗎?? 早d warm up, 早d出發.  如a ...

CTSE,我已經同瘋ching報名啦...................yeah~~
甘我明天一於跟住你慢跑,我好水皮架...你千其唔好扔低我呀.....
我住長沙灣區,不過我可以2:30pm到恆安鐵路站等ctse你架.......
我都pm了我的mobile予你啦...因為我屋企無電腦既(家貧),請ctse你今日放工前pm埋我你的contact,ok??

謝謝!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-10-16 23:17 發表

唔怕la catcat ctse~~d ching ctse...食野應該無跑步咁快ka...會等埋你一同開餐ka la

知道...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-10-16 23:23 發表
nc & catcat ctse~~~有個小問題ar~~咁你地一般出遠門training...係會去到至變身ar~還是出門口前就換好戰衣ka 呢?~~~因為我平時在家附近跑就一定是換好至去la~~但去咁遠~d褲仔好似陣陣涼咁..但去到才換好似又要人等~~ ...

由於我自己會在家附近練習,所以我出門前就搞好自己個look架啦....只係會用個臂袋帶張八仔,少少紙幣,key及mp3.............

如果join大家去遠d地方跑,我諗個個人都會換衫架啦,d ching/ctse甘好人,等下都唔係問題既..............

升級   100%

該用戶從未簽到

剛剛發覺,我既身份已經由<新來跑手>變左做<發燒跑手>啦..............

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-10-17 09:31 發表

剛pm妳, 希望cat姐唔好嫌我跑得慢, 目標: 天黑之前完成20k , 唔搭車 (慳番車費報比賽), ctse唔好扔低我 走去搭車喎, 我們相依為命 , 到時見啦   

兩小孤女在跑道上相依為命.........

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-10-17 11:37 發表

cat妹, 其實我... 我... 幾十歲架喇 , 不小了...

到時記得等埋我

........................
我仲可以叫亞妹...