香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

4.25 八仙慢遊郊野團~~

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名系統 (如有任何特別安排或訴求請於名字後列明)

1. 花子 (一般事務員甲)
2. 平 (一般事務員乙)
3. runrun
4. kito807
5. 亞聰
6. 曲奇
7. bello
8. cc (慢遊團,我又黎)
9. 零下十度(報定先)
10. 狗 (慢遊岩晒我呢d入門級)
11. laputa99 (報定先)
12. hkyen (未去過八仙嶺 我又要慢遊)
13. 非比
14. Samuel
15. Denis金金(工作唔洗standby一定到)
16. 天鬼
17. bolo
18. Sammy TO
19. chairman
20. miumiulam ((( 慢遊.慢遊.慢遊.)))
21. bobby.
22. 迪迪仔
23. 次次(田.金.田.金)
24. kf (報定先)
25. 慢子
26. B
27. Esther
28. mill
29. 田中會長
30. allanccl(一般事務員丙,包尾大班)

後備
1. stanwong
2. 街坊鄭
3. ET (行+膳)

升級   0%

該用戶從未簽到

花子...如有野要幫手...請吩咐~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-3-25 10:56 發表

查實都沒咩搞~~hgjD115" />" />hj

而家決定早晨齊齊茶記吃,午餐山上吃,晚餐BBQ,全部自由參與,如果無特別聲明就當三餐都一齊吃~~
BBQ Runrun 師姐負責訂位,另外要搵人幫手買午餐既野食囉,到時要平兄同其他團友幫 ...

收到...沒問題..等我411搞完wong sir 果單....之後再來搞你.....接住搞比利...

升級   0%

該用戶從未簽到

請各位慢遊人士回覆當晚會否參與BBQ ( 任食$88/位,如有30人,則95折), 因要於一星期前訂位

1. 花子 (一般事務員甲) ( BBQ)
2. 平 (一般事務員乙) 全套服務
3. runrun ( BBQ)
4. kito807
5. 亞聰
6. 曲奇
7. bello
8. cc (慢遊團,我又黎)
9. 零下十度(報定先)
10. 狗 (慢遊岩晒我呢d入門級) ( BBQ)
11. laputa99 (報定先)
12. hkyen (未去過八仙嶺 我又要慢遊)
13. 非比 ( BBQ)
14. Samuel
15. Denis金金(工作唔洗standby一定到)
16. 天鬼
17. bolo
18. Sammy TO ( BBQ)
19. chairman
20. miumiulam ((( 慢遊.慢遊.慢遊.)))
21. bobby.
22. 迪迪仔
23. kf (報定先)
24. 慢子
25. B
26. Esther
27. mill
28. 田中會長
39. allanccl(一般事務員丙,包尾大班) (BBQ)
30. stanwong

後備
1. 街坊鄭
2. ET (行+膳) (BBQ)
3. Lorena
4. 赤子
5. chuen3182
6. 墩奶佬(晚上唔燒啦)
7. stephen (BBQ)

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩~~乜全世界都咁鍾意玩全套架~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-3-25 12:34 發表

全套梳乎d 嘛 " />" />

傑哥仔真識嘆~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 bello 於 2010-3-25 12:35 發表
hgj088" />" />hj 哥哥...全套包d咩?

唔駛理包咩架...你見咁多人玩全套就知一定好玩既啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-3-26 09:20 發表

露露姊,上年既menu 就豐富啦,有沙丁魚,焗豆,午餐肉,麵包咁囉,結果cancel 左大家就攞晒番屋企食,平兄送左好多罐俾人都要自隊十幾罐~~hgjD115" />" />hj

露露姊有無咩有建議呢?

花子,仲有一罐留起左..作為紀念舊年的八仙嶺....今次會帶埋佢上山...專來孝敬你的..放心..有效期只係過左冇耐...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-3-26 14:52 發表

有冇需要 plan b ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-3-26 15:58 發表

去九龍仔公園跑步+野餐~~" />" />hiuijhkj

如果真是這樣...一定是個天不喜歡你我在一起..那麼..以後我們要分開了...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2010-3-27 09:22 發表

食哂啲罐頭麵包先淮走?
咁大埔公園近啲喎!

暈暈姐..罐頭方面...我會盡量買有效期多過一年的...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-3-31 14:18 發表
係喎,咁多人,如果午餐自備可以簡單D,靈活D同埋慳番D時間喎~~
咁搞手們事前咪無咩野做??

都好喎~~花子..萬一咩咩...我唔駛又要啃成年罐頭..哈哈..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-3-31 14:34 發表

如果咩咩,可以各自晌屋企舖張竹蓆同屋企人野餐~~hgjD115" />" />hj
咁如果改午餐自備其他人有無咩問題呢?? ...我好似唔係幾好意思咁...

唔駛唔好意思...各人自帶食物喇...花子真係覺得唔好意思既,帶個微波爐上山等大家可以翻熱D野食囉~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2010-4-16 15:34 發表
各位,BBQ已book, 原來上星期剛調減價錢至$85/位,
大家可以慳幾蚊!夠30人再95折

辛苦晒....暈暈姐...任食呵...等我預備下..擦餐勁既

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-4-22 09:31 發表

唔好啦掛...我而家一星期跑唔到10K,肚腩仔已經有個雛型...

很久冇見花子...唔知到時認唔認到你~~

升級   0%

該用戶從未簽到

請各位慢遊人士回覆當晚會否參與BBQ ( 任食$88/位,如有30人,則95折), 因要於一星期前訂位
全套服務指1)早上集合一齊食早餐 2)午餐自備,於山上一齊野餐 3) 晚餐BBQ

1. 花子 (一般事務員甲) 全套服務
2. 平 (一般事務員乙) 全套服務
3. runrun 全套服務
4. kito807 全套服務
5. 曲奇 no bbq
6. bello 全套服務
7. cc (慢遊團,我又黎) ( BBQ TBC later )
8. 零下十度 全套服務
9. 狗 (慢遊岩晒我呢d入門級) 全套服務
10. laputa99 一齊食早餐, 自備午餐 + no bbq
11. hkyen (未去過八仙嶺 我又要慢遊) 全套服務
12. 非比 全套服務
13. 天鬼 全套服務丫唔該           
14. bolo 全套服務
15. Sammy TO 全套服務
16. miumiulam ((( 慢遊.慢遊.慢遊.))) 全套服務
17. bobby.  全套服務
18. kf (報定先)   全套服務
19. B 全套服務
20. mill  全套服務
21. 田中會長 full set
22. allanccl(一般事務員丙,包尾大班) 全套服務
23. stanwong
24. 街坊鄭 ( BBQ)
25. ET (行+膳) 全套服務
26. Lorena 全套服務
27. stephen 全套服務
28. catcat (自備素午餐,唔BBQ)
29. keung
30. Piccolo (no bbq)
31. Amoscheung (no bbq)
32. Kelvin (狗哥fd)
33. 蕉仔 (no breakfast,no bbq)
34. Joyce (Lor fd 全套)
35. Maria (Lor fd 全套)
36.慢子 (又有空了 )

升級   0%

該用戶從未簽到

花子~~~你欠我既八仙嶺之行,算唔算還左呢?八仙..我一仙都未見過~又好難同人講去過八仙嶺喎~~
好唔好..你繼續欠住先...出年來多次?哈哈~~今日辛苦晒你...成30幾人...真係好難照顧..走失了一個...在所難免...佢真係抵死架....自己攞來的~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-4-26 00:08 發表

真係唔好意思,小弟最近比較忙,呢次行山都無咩野搞過...
最辛苦係亮兄包尾照顧大家,仲有Runrun 師姐幫手訂BBQ,平兄造點名list,辛苦晒~~
好在都算順利,只係唔見左一件,為左其餘卅幾人 ...

好的...秋天操番轉八仙嶺~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-4-26 09:34 發表
琴日行得都幾辛苦吓, 同咁多位跑友一齊真係好開心. 要咁多位等我真係唔好意思啊~" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />
謝謝花子ching& cookie的沿途照顧/帶領及安排, 仲有run run ctse 的BBQ安 ...

哈~~吃得太多咸野...當然要講番D咸野出來...唔係會咸死的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-4-26 12:42 發表

走失果個係邊個?

果個走失了的木嘴,抵佢傻更更係山下呆等4小時先會合到大隊..
你估唔到佢係邊個?