香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: running-sue
打印 上一主題 下一主題

12.26 大西北聖誕翌日攪 (跑+晚飯+交換禮物)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鬼影 於 2009-12-27 11:18 發表
多謝各位 ching ctse 完美安排!

琴日好開心!有跑有食有禮物!我抽到 "天睇靚模月力",平兄睇到流口水!

有六個港男跑到尾,因戰地記者重地雷,所以我用手掃描了兩張作記錄:

108 ...

6位終極勇士..好野!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鬼影 於 2009-12-27 11:18 發表

Thank you 平兄! Cheer!!!

冇意思,尋日臨陣退縮,改跑21k,沒有同你地一齊殺上公奄....今日玩左石崗 25~6k補數..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-12-27 11:25 發表
多謝平兄、suesue、Nancy 等搞手搞了昨日一個多麼高興的節目,
我雖然冇跑但仍然非常開心,還要多謝豆豆媽的cookies,一回到家
已經馬上被繳械了!

昨日因為遲來,影得不是太多相,同埋有啲相 ...

謝謝 runrun 姐幫忙影相!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stephen 於 2009-12-27 21:19 發表
[quote]原帖由 running-sue 於 2009-12-27 19:55 發表

登錄/註冊後可看大圖

ching, 應該係香港字

佢同你一樣....是香港字的受害者..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-12-27 22:39 發表

亞平 :
你今年同我舊年(2008)個位置互換, 舊年我因要帶隊走上走落, 你今年就跑上跑落去影相,
舊年你做女子組大隊長, 我今年輪到我陪女子慢走, 無法啦而家做左慢腳, 鞋........hgjD092" />" />hj

邊係呀..wong sir ,我估你覺得舊年我帶女子隊帶得好爽,今年想自己試下...哈哈..誰不知今年師兄多過師姐好多..