香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

Jellywalker 毅行手記0746

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-11-9 16:22 發表

JOE, 留下力好喎, 仲跑38-40km呀" />" />" />" />hjfghft ~~~係跑都係輕鬆下好啦喎, 一陣回唔切呀

放心喎vv菲菲, 我會就住架啦, 我check咗自己3天內可以recover到30K+的課, 丟低2星期唔操長課, 我怕我自己會完全recover完再體能下降埋~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-11-10 09:27 發表

我諗你唔會食到la...一定有egg...
so 皮 + 傳統(moon cake d 皮) 都是用egg  + 豬油做ka ma..
我至愛既皮egg so 仲大大個皮egg tim!

我都見到樓下有賣呀, 不過我買咗棋子餅, 好似唔係咁好食~~
佢先排仲有月餅添, 我買咗個當gel食, 個質素又幾掂喎, 同美心個D差唔多, $15一隻, 下次有可以攞嚟大家share~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-11-12 10:12 發表
calling rico & esther,
你地的毅行衫仲响batbat果度, 如果佢明天帶俾你地得唔得?
但係就要揹住行~~~
唔係就下星期三斧山交收啦~~~

十卜team的衫:
vv & joe 的衫响batbat度
cc果件响我度 ...

Thank you 菲菲batbat, 下星期三斧山交收我冇問題~~

升級   100%

該用戶從未簽到

恭喜Jelly仔超標完成毅行者, 強呀!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-11-23 08:52 發表
唔係明天..
我禽晚話既"明天", 即係今天..我今晚放工去拎.
仲有...係去觀塘.......唔係去柴灣...你唔好去錯." />" />" />" />
我洗唔洗同你buy 定shuttle d ticket ar???
菲菲+活活+倒神+batbat+joejoe+esther 坐唔 ...

我應該都會今晚攞埋嘢~~
大會shuttle係太子開7:30am($20), 而94同96R都係7:30am頭班車, 計由SSP去起點(8點報到, 9點起步), 自己搭車只係平三幾蚊, 不過就要早d起床~~
其實都好睇大家住係邊, 方唔方便搭shuttle~~

升級   100%

該用戶從未簽到

下星期五(3/12)我都可以嚟呀, 不過都可能只食唔跑, 因為weekend有長課~~