香港長跑網  - 長跑長友

樓主: franklcf
打印 上一主題 下一主題

20090802 分齡組半奧運三項鐵人賽及小鐵人三項鐵人錦標賽 - 現已開始接受報名!

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-7-22 13:56 發表

我做錯左一件最錯既事...........就係頂唔住o個大仔煩我買部 NDS 俾佢,
之後好多時都係為左打機呢類問題上爭坳 .
今年暑假由於 H1N1 , 學校連課外活動都無搞到 , 唔係打機就上網,
................

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-7-22 17:00 發表

o個 d 專家話要同細路仔約法 , 打機要限時 ............我見初期都幾有效
慢慢............你估 d 細路係機械人咩, set 左 programme 就得 ?
我0個個就唔 work.....有機會請教下 d 兒科專家 (好似好多專家都無 ...

同佢講,每日要跑番5K至有機打

升級   0%

該用戶從未簽到

各位鐵人等陣加油!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-8-2 13:53 發表
報報今天情況:
三點半起床,做左要做 d 野, 4 點三出車,樓下阿 tse 問,
天都未光?倒塔敢早去邊?  
我 : 3 項,
阿 tse : 3 行,轉左工 0羊 你?
我 : 0下,我個 look 似 0羊?

4 點九等 ...

識loud兄咁耐終放覺得你有三行feel~

你地兩個都好fit喎,而kopo兄的表現都係意料之內,兩位鐵人繼續加油!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-8-3 12:43 發表
大家都對呢場比賽幾滿意,有好多野想講,見度呢個氣氛真係好開心

我今場玩得都唔太差,不過可能係北京玩完未復完,所以今場玩得好吃力, 我的少少分享
http://ginnywong9111978.mysinablog.com/index.php?op=ViewArti ...

原來水都有得勾

恭晒ginny,雖然今次拎唔到獎,但水平又進一步

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-8-4 13:27 發表
Result 出左啦, 快 d 去 check  下啦
http://www.triathlon.com.hk/index.do

kopo兄同loud兄成績都唔錯喎~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-8-4 13:49 發表

射射 马王鼓勵
做到自己預期時間 1:30內, 仲幾好下 1:23:57
呢幾個月既基本功 , 對跑步幫助好大 , 唔係
跑步追番唔少時間 , 最低限度這次比賽俾自己知道
單車係最弱既一項 , 所謂一分耕 ...

睇黎要踩多d trainer至得!
或者逢星期日約你出車~