香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 7)

關閉 [複製鏈接]

升級   7.05%

該用戶從未簽到

渣打前最後一課慢跑了43分鐘, 對腳感覺良好...不過有d硬...
講真~~~我真係完全跟唔到呀 .....
呢2日出左20頁都有...
仲有好多都係星期日...其實我星期日都要返教會
但係我都好想去28/2至1/3呢個鴨仔團~~~

華華要保重身體...大賽當前...係會出現呢d憂慮症嫁...
正明你真係好比心機咁去練習...打下打下好想打多d野添...

呢2個多月好在有大家一齊快快樂樂咁同小弟跑步, 練習...
真係學到唔小野, 仲跑出ssp添, 我真係好開心...
今次係我第一個半馬...希望都做到好成績...目標1:45...

大家都要加油~~~向住自己目標進發...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2009-2-4 18:43 發表

連領隊都唔知自已去邊,真係替大家擔心。

不過個領隊都未confirm 一定去到..不過一定為大家plan 好行程~~唔洗擔心!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-4 18:32 發表

" />" /> 你地夜晚會吾會一起去按麽中心鬆一鬆的啊?
聽文你成日都去的呢!

下....按摩ar????um............淨腳得唔得ar? 睇大圍人喜歡la~~~華華.你又去咩?...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-4 18:06 發表
catcat , vv 影得好靚女呀...." />" />" />" /> " />" />" />" />
圍圍 你好 " 形" " />" />" />" />" />jhk

HAHA..係ar~我都好鐘意果張相ar~~不過........好似比人點左相..有d難為情

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-4 19:05 發表

我都希望有相同效果...  等我搵幅型d 先.... 苛~~~

batbat, 我睇到你張型相啦, 不過冇圍圍的效果

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-4 19:03 發表

hehe, batbat你都未post你既型相, 如果唔係你應該都有相同效果

我都希望有相同效果...  等我搵幅型d 先.... 苛~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-4 18:54 發表

圍圍,你個幅好型喎!但係其他人可能認唔到你個真人....

hehe, batbat你都未post你既型相, 如果唔係你應該都有相同效果

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-4 17:46 發表
大家有冇去睇貼紙相呀?
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3518&extra=&page=5
係post#90呀~

圍圍,你個幅好型喎!但係其他人可能認唔到你個真人....

升級   56.95%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 vhtober 於 2009-2-4 17:26 發表

hahahahhah活活..我以為...祈福....在順德tim...." />" />
    ~係wor...順德係 "big 怪園"wor 荷~~~番禺..至係 "其叔新村"wor...sorrysorry

連領隊都唔知自已去邊,真係替大家擔心。

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-4 18:39 發表

小華訓醒, 好返未?

咁快好番……就好LU~~
    也没甚麽大碍的吧!只是個人累左D姐^^"
    譲你們擔心了……

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-4 18:32 發表

" />" /> 你地夜晚會吾會一起去按麽中心鬆一鬆的啊?
    聽文你成日都去的呢!

小華訓醒, 好返未?

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-4 17:20 發表

VV . 祈福未是係 番禺果邊lo....

你地夜晚會吾會一起去按麽中心鬆一鬆的啊?
    聽文你成日都去的呢!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-2-4 17:30 發表

碧貴園好多地方都有, 番禺都有嫁......祈福新村係近巴士總站方便好多...

落街街輕鬆走返幾k先, 呢幾晚會好早訓(11時前上床)星期五,六會仲早d訓...
    大家都唔好咁夜啦...訓得夠...跑得都舒服好多, 開心好多... ...

龍龍琴晚我哋傾咗好多議程, 你跟唔跟到呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-4 18:06 發表
    catcat , vv 影得好靚女呀...." />" />" />" /> " />" />" />" />
    圍圍 你好 " 形" " />" />" />" />" />jhk

活活你都post返張啦, 我見1/2啲相你有啲都影得几好, 好有衝勁, 好man 添呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-4 17:46 發表
    大家有冇去睇貼紙相呀?
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3518&extra=&page=5
    係post#90呀~

我都睇咗啦
    你果張型仔到呢~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

catcat , vv 影得好靚女呀...." />" /> " />" />
    圍圍 你好 " 形"

升級   0%

該用戶從未簽到

大家有冇去睇貼紙相呀?
    係post#90呀~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-4 17:26 發表

hahahahhah活活..我以為...祈福....在順德tim...." />" />" />" />" />" />
    ~係wor...順德係 "big 怪園"wor 荷~~~番禺..至係 "其叔新村"wor...sorrysorry

碧貴園好多地方都有, 番禺都有嫁......祈福新村係近巴士總站方便好多...

落街街輕鬆走返幾k先, 呢幾晚會好早訓(11時前上床)星期五,六會仲早d訓...
    大家都唔好咁夜啦...訓得夠...跑得都舒服好多, 開心好多......
    咁8/2到時見啦...borbor 我跑挑戰組...當日我會4點多起身.
    大約4點9至5點左右出門喎...  ...你睇下點啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-4 17:20 發表

VV . 祈福未是係 番禺果邊lo...." />" />

hahahahhah活活..我以為...祈福....在順德tim....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-4 17:10 發表

" />" /> wow...活活...mud 我地原來係去祈福..唔係去番禺ar~hahahhahahha...搞錯tim~

VV . 祈福未是係 番禺果邊lo....