香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 5)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

oh, 原來今日取消咗~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

大家今日跑成點? 我而家都仲响公司呢?
睇來今個禮拜都係要到星期六先有得跑

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

ssp小隊踩場喎, 身為九龍版主, 唔o黎咪即係唔支持

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   97.67%

該用戶從未簽到

今日活動取消咗

升級   100%

該用戶從未簽到

尋人~~迪迪~~
    我地搵得你好苦呀..................
    你明晚去唔去到呀......??
    見字速回覆

升級   100%

該用戶從未簽到

明天tartar+bonbon都去食梅呀~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-12 13:30 發表

vv,琴晚食甘多野都唔去跑?苛~~

車....菲菲話要跑2年至可以消化晒..來日方長la~~ ~~其實我會去跑..不過自己去唔洗就人, 可以早or 遲d去, 反正跑圈之嘛~而且我又見唔到其他人既

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-12 12:39 發表
    catcat : 本來預咗妳聽晚做一粒梅組長,咁妳而家仲來唔來到呀?

迪迪 : 而家夜探梅子林改咗聽晚跑呀,妳係咪會來呀?一粒定兩粒梅子呀?

tartar : 生日快樂!

圍圍,聽晚我又報,不過未知食幾多粒....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-12 10:19 發表
    [quote]原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-12 10:12 發表

登錄/註冊後可看大圖

catcat:不如今晚CANCEL LA..都無咩人去..我又累~

vv,琴晚食甘多野都唔去跑?苛~~

升級   100%

該用戶從未簽到

我剛剛叫媽咪,用水煮d新鮮雞肉,今晚俾病貓食...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-12 12:39 發表
    catcat : 本來預咗妳聽晚做一粒梅組長,咁妳而家仲來唔來到呀?

我一定黎呀....................
    病貓方面,我照顧都ok既....

升級   0%

該用戶從未簽到

迪迪 : 而家夜探梅子林改咗聽晚跑呀,妳係咪會來呀?一粒定兩粒梅子呀?

tartar : 生日快樂!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-12 12:07 發表

2貓都有食慾,我配左眼膏俾佢用....
    第一隻發病個隻(keroro)情況已經好好多(開始周圍行同玩)
    之後發病個隻(草草)就眼發炎,(因cat flu會令貓眼發炎的),我開罐罐及用d好好食既貓小食餵佢,佢都肯狂食野,大小正常.. ...

祝貓貓早日康復~你都是留在家多照顧他們好了~~~如需幫手睇醫生就call 我la~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-12 10:14 發表

甘....係唔係要我call 佢呀?

原始短消息: 跑衫
    引用:
    原始短消息: 跑衫

原帖由 batigoal 於 2009-1-10 23:27 發表

呢句係batbgat :  唔係麻?我比左nc喎....
                              vv,妳見唔見到我比左?
    呢句係vv : hahah~~~龍龍唔洗驚~nc ctse 有問我比錢..我已即時叫batbat 比架la...可能搞錯姐..放心..我做證~

nc 師姐你有無真係唔記得左呀

nc說 : 我真係唔記得了 , 不過, 我信batbat及vv的

無事, 請放心 我諗我失憶發作, 唔好意思呀

佢話無樹了...放心晒...

vv : 今晚唔跑...咁我唔去ssp場啦, 衫仔就下次先啦...thx...byebye 大家

升級   0%

該用戶從未簽到

理解 理解

祝貓貓早日痊癒!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2009-1-12 11:58 發表
    cat cat c tse

貓貓需要 see doctor ar(易傳比其他的貓貓)

貓貓吃不吃??

如果不吃更要 see doctor

保重 保重

2貓都有食慾,我配左眼膏俾佢用....
    第一隻發病個隻(keroro)情況已經好好多(開始周圍行同玩)
    之後發病個隻(草草)就眼發炎,(因cat flu會令貓眼發炎的),我開罐罐及用d好好食既貓小食餵佢,佢都肯狂食野,大小正常...

升級   100%

該用戶從未簽到

剛睇到,原來SSP中堅隊員tartar今日(12/1)生日呀~~~

在此都祝tartar ctse:
    生日快樂,新一年每日都甘開心!!

大家有時間就click去下面留下祝福說話俾tartar啦:

https://www.longrun.hk/forum/view ... e=1&extra=#pid92227

升級   0%

該用戶從未簽到

cat cat c tse

貓貓需要 see doctor ar(易傳比其他的貓貓)

貓貓吃不吃??

如果不吃更要 see doctor

保重 保重

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-12 11:25 發表

係呀, cat flu呀.....
    而家甘凍...我關晒我間房d窗,淨係開少少窗係隔離房咋......

咁大劑...咁貓流感會唔會傳比人架?