香港長跑網  - 長跑長友

樓主: pwong5618
打印 上一主題 下一主題

24.1. 2010 北區興屯門大西北Crossover 合辨長課約跑 (修訂版 )

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

很感謝今次所有的義工們,為了讓我們有個愉快順利的約跑活動,事前事後所做的種種工作。由於小弟參與程度不多,還有很多背後的工作誰人負責不太清楚,借此,想同你們講聲謝謝,謝謝你們今天無私無償地作出種種貢獻,希望大家將來都會把長跑網優良的約跑傳統繼續發揚下去。

義工團
1. Pwong5618
2. 上水馬王
3. loudspeaker
4. Samuel
5. bolo
6. allanccl (亮哥今次出動超級重型武器,不知道你是如何搬到水站呢?)
7. B
9. Cyma
10.water_ho8538

升級   21.15%

該用戶從未簽到

唔該哂咁多位義工 同黃sir~~

今日真係跑得好開心好盡慶~~

thanks!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

今日其中一個玩得最開心既約跑,跑完好驚...驚第日玩唔番咁正既約跑~~
真係好正呀,天氣好,唔凍唔熱,沿途風景幽美,一大班人跑真係最佳享受~~
多謝Wong sir 悉心安排,咁多位義工頻頻撲撲,又指路又影相又盛,單車義工隊插晒旗咁真係型到爆!!仲有CY 媽請我地食愛心豬古力...好多謝好多謝咁多位義工朋友呀!!!

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 colemen 於 2010-1-24 21:32 發表
多謝各位義工幫忙, 自已北區人, 原來好些地方都無跑過, 今次都係一開眼界...

上個禮拜跑完 CCM, 今個禮拜明顯狀態尚未恢復, 15 k 後左腳有些痛楚, 只能邊行邊跑回來....

回家途中在天平路遇上一位迷途小羔羊 ...

多謝各位義工! 辛苦晒咁多位!

個位迷途小羔羊係我呀
多謝ching話俾我知點返運動場.
跑跑下得返自己一個人, 迷途左3次
最後埋單身理跑左24K, 心理跑左30K

升級   74.8%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-1-25 00:23 發表
今日真係辛苦晒 wong sir及一班台前幕後嘅義工團.真係辛苦晒你地啦...
今日條路風景又靚..路牌,路標,里數牌,都好清晰..跑得非常舒服..
其他讚美嘅說話留返比其他跪友講啦..

今日平分,,正..正..正. ...

X2 都比你講晒啦~~~
多謝wong sir 及各義工 ~~
711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

辛苦哂wong sir同義工團各師兄師姐
    我d朋友s託我向大家講聲"多謝各位, 辛苦哂, 好多高興識到咁多位"

升級   59.05%

該用戶從未簽到

今日真係辛苦晒各位2公
    講起黎今天遲晒大到
    好在有幸各位2公ge 指點迷津  
    先冇機會迷路
    仲有個晚飯好好味同食到飽飽

升級   0%

該用戶從未簽到

今天1點到場,一班盡心盡力的義工已在Wong Sir帶領下,為各項安排作最後準備,看見Wong Sir咬麵包作午餐,真是心痛 。在此再一次多謝Wong Sir,馬王兄, loudspeaker兄,狗哥,亮哥,Samuel兄. bolo, B兄(希望你盡快復出),Cyma ,water。(排名不分先後唔知有無遺漏)
    很開心可以成程同鬼兄拍住跑,多謝鬼兄在無練過全馬長跑之下,都陪我玩o甘長,晚上仲要去打壁球,認真犀利。

升級   97.05%

該用戶從未簽到

多謝各位的参加此長課希望大家玩得開心!
    另外一定要多謝各義工的落力的參于
    其實今次因地方範圍太大,路口較多,而義工方面只得我清楚而上水馬王及Loundspeaker
    試過同我去量K數外,其他義工只今天到就要企站崗,好在沒有太大問題,多謝各義工幫手 !
    今次Loundspeaker同馬出力不少,多謝哂 !
    在12K後橋位有好幾位跑友弄錯方向沒有轉左到14K位跑少4K, 此位置地上,欄干原畫了很多白粉筆標記, 可能那邊潮濕所以色淡了,在此向跑錯的Chings&Ctse 致歉!

另外大會收到一個投訴, 一個ctse投訴一位chings 老點佢跑多2K幾,但鑑于這ching不是義工團成員,所以沒有受理,而街坊傳聞此兩位跑友在網上已經常針鋒相對,所以請她私下解決,暫未知結果,而這ching在網上到處都有仇家,恐怕他遲下日子都不好過 !

而再要多謝一位幕後義工,佢於23号上午與我一起掛路標及畫方向指示,大家做到天黑看不到標記才回家,此君家在屯門,當天回到家中已8:45pm,但他今天依然來跑30K而且時間也不差,本想公開其名字,等大家表彰他,但因上面投訴一事,他有嫌疑所以暫且保留其名,但也在這裏多謝 XX ching

pwong5618

升級   68.6%

該用戶從未簽到

今日天氣好好,一路同奶媽一齊吹水,吹吓吹吓又10K,本來跑20K的我又胆粗粗升上30K,點知過咗21K後先知死,奶媽就越跑越有,我就偷雞完成 26K

多謝 Wongsir 同各位2公的精心策劃、影相、十卜

升級   3%

該用戶從未簽到

感謝wong sir,各位義工的細心安排,好耐沒跑得咁開心

升級   0%

該用戶從未簽到

今日條路好好跑,多謝晒wongsir 同各位2公的策劃/影相/十卜...

升級   53.45%

該用戶從未簽到

年幾無參加約跑啦, 今次跑既路線好舒服, 天氣又好好, 跑到近邊境見到羅湖時好開心! 只係我既腳腕唔生性, 3K 已經開始痛, 跑慢D但仍然減低唔倒痛楚, 最後幾K 要邊行邊跑番黎
    多謝Wong Sir安排路線和一班義工, 用左咁多時間精神去安排今次既活動

升級   70.9%

該用戶從未簽到

街坊鄭, 你好D嗎?

升級   70.9%

該用戶從未簽到

今天跑得好舒服, 比平時快左, 第一個長課30K, 上個月試個一次長課25K, 之前好膽心係天黑前完成唔到, 最後都係包尾返來, 多謝Wong Sir 安排路線, 條路環境好正, 多謝各位攝影師, 同各位義工!

升級   77.6%

該用戶從未簽到

多謝各位義工幫忙, 自已北區人, 原來好些地方都無跑過, 今次都係一開眼界...

上個禮拜跑完 CCM, 今個禮拜明顯狀態尚未恢復, 15 k 後左腳有些痛楚, 只能邊行邊跑回來....

回家途中在天平路遇上一位迷途小羔羊, 只有告訴她回運動場的方向....

升級   0.05%

開心
  • 簽到天數: 4 天

今曰天氣很好, 跑得好舒服,須然我的跑得慢, 但平均速度快了. 希望何以保持這個狀態到渣馬. 另外要多謝各位義工的安排.

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

今日跑得好盡興, 多謝Wong Sir安排路線和一班義工的幫忙!
    小弟身為北區友, 都冇出過什麼力, 真唔好意思, 下次輪到我做2公

升級   100%

該用戶從未簽到

今日好好玩~~好多謝咁多位義工