香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 1)

關閉 [複製鏈接]

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

深水

上面兩位跑手,不如明曰黃昏到深水

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 chengcc209 於 2008-10-6 16:24 發表
    各位好:

我家住西九龍,平時除了週末、日會去沙田一帶練習以外,大都會在西九附近練跑。我有時會在深水埗運動場練,有時會在茘枝角公園緩跑徑練,也試過由茘枝角沿深旺道跑到大角咀來回,共5K ...

好呀...............SSP及LCK運動場都好近我呀...^^
    由茘枝角沿深旺道跑到大角咀>>我都有玩過呀....
    我地可以約埋一齊練習呀....請PM我聯絡方法啦...
    仲有,你有無報名渣打馬拉松呀..?我今年會報半馬呀............. ^^

升級   74.21%

該用戶從未簽到

各位好:

我家住西九龍,平時除了週末、日會去沙田一帶練習以外,大都會在西九附近練跑。我有時會在深水埗運動場練,有時會在茘枝角公園緩跑徑練,也試過由茘枝角沿深旺道跑到大角咀來回,共5K左右。

有空我們可以相約一起練習。但如到深水埗運動場練習,必須留意該場哪些日子是開放給緩步跑人士使用。

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-6 13:33 發表

我自上年馬拉松時才開始有跑步的興趣咋.....
    我通常是自己一條友放工後在屋企樓下既公園跑圈.......但係近排比較忙...有時一個星期只係跑到1~2次...目標別無他求,對我黎講能完成半馬就已經好叻架啦.....: ...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-10-6 12:30 發表
    我算不得是高手.未跑過尖沙咀

不如妳先說下
    跑了多久?
    一星期跑多少?
    有什麼目標?......

叫大家plan條路線,計劃.

Kin in Running

我自上年馬拉松時才開始有跑步的興趣咋.....
    我通常是自己一條友放工後在屋企樓下既公園跑圈.......但係近排比較忙...有時一個星期只係跑到1~2次...目標別無他求,對我黎講能完成半馬就已經好叻架啦.....
    你係咪住附近呀(長沙灣)....一齊練習得唔得?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

我算不得是高手.未跑過尖沙咀

不如妳先說下
    跑了多久?
    一星期跑多少?
    有什麼目標?......

叫大家plan條路線,計劃.

升級   100%

該用戶從未簽到

上面兩位高手,可否約埋我一齊練跑呀..?順便等得學下野...
    我上次同另一個新手打算由長沙灣跑去尖沙咀,但我唔認得路呀.............迷途好耐才到達尖沙咀

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

我跑深水步運動場.好想由深水步跑去美孚及南昌站。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

我上年每星期有一天跑
    大角咀去深水步運動場
    運動場跑5K
    來回5K

有機會跟你跑去尖沙咀