香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 5)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-1-13 17:36 發表
係長沙灣入黎坐86得唔得....鎖方面...5蚊...定要自己帶(我冇)快..無時間啦

龍龍:
你係咪講今晚跑梅子林呀? 你又來呀? 坐86係禾輋站落,對面就係沙田運動場。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-13 17:39 發表

ee: 妳唔知點解,即係冇睇SSP小隊個post啦,真係唔比面。
但係我理解既...果度咁多post有時我都唔想睇,睇到頭暈。

對唔住丫..因為 ssp 既 post updated 太快... 追唔切 post ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-13 17:35 發表

chinca coast..
當日有專車由九龍新界港島入去北潭涌...
西貢入去就要自己坐巴士啦

路線就係當日 bbq 既 東壩 + 西壩 ...
vv 你想跑 ?

EE~我無報名ar~~~又唔想借d意跑wor

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-13 17:33 發表

yungyung 因咩事跑唔到丫 ?

ee: 妳唔知點解,即係冇睇SSP小隊個post啦,真係唔比面。
但係我理解既...果度咁多post有時我都唔想睇,睇到頭暈。

升級   7.05%

該用戶從未簽到

係長沙灣入黎坐86得唔得....鎖方面...5蚊...定要自己帶(我冇)快..無時間啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-13 17:08 發表

" />" /> 我都無錯ar海岸ar ma~~~~地點咪即係萬宜果度law..我記得ka~~~係咪有專由西貢入ar?

chinca coast..
當日有專車由九龍新界港島入去北潭涌...
西貢入去就要自己坐巴士啦

路線就係當日 bbq 既 東壩 + 西壩 ...
vv 你想跑 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-13 16:57 發表

中國沿岸呀...就係10/1 BBQ跑果條路law...原來yungyung同 00 都有報呀,不過yungyung可能跑唔到wor...00你幫佢跑埋啦。

yungyung 因咩事跑唔到丫 ?

升級   7.05%

該用戶從未簽到

我今晚黎梅子...因為今日無咩野做...收左工了...

仲有呢...係咪可以有慢組呀...今晚我要復出呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2009-1-13 17:05 發表

係2009中國海岸馬拉松全程及半程賽事, 1月18日在西貢北潭涌舉行。

我都無錯ar海岸ar ma~~~~地點咪即係萬宜果度law..我記得ka~~~係咪有專由西貢入ar?

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 vhtober 於 2009-1-13 16:28 發表

好似就無la..以我所知果日yungyung 同 00 去萬宜果個~唔知咩海岸ar~都係半馬~~唔知係唔係我地上次跑果段呢??

係2009中國海岸馬拉松全程及半程賽事, 1月18日在西貢北潭涌舉行。

升級   0%

該用戶從未簽到

哎呀~~~facial 果度....e + 都未call 番我...可能無位la...咁我唔來la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-13 16:28 發表

好似就無la..以我所知果日yungyung 同 00 去萬宜果個~唔知咩海岸ar~都係半馬~~唔知係唔係我地上次跑果段呢??

中國沿岸呀...就係10/1 BBQ跑果條路law...原來yungyung同 00 都有報呀,不過yungyung可能跑唔到wor...00你幫佢跑埋啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-13 16:20 發表

唔係呀...係跑呢度,妳地SSP小隊有冇人報?
    https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=2819&goto=lastpost#lastpost

好似就無la..以我所知果日yungyung 00 去萬宜果個~唔知咩海岸ar~都係半馬~~唔知係唔係我地上次跑果段呢??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-13 14:42 發表

圍圍..18/1 又跑上次條路? 又係 bbq???" />" /> 好玩wor!

唔係呀...係跑呢度,妳地SSP小隊有冇人報?
    https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=2819&goto=lastpost#lastpost

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-13 16:07 發表
    我sunday全日要行山....唔得...
    party個度,都係留番俾yungyung選幾日先啦....

你又行山ar...去邊ar?

升級   100%

該用戶從未簽到

我sunday全日要行山....唔得...
    party個度,都係留番俾yungyung選幾日先啦....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-13 15:45 發表
    vv: 你話lee個sunday(18/1)既晚上...?

哎呀~~~sunday night到我唔得la...我最遲7:00要閃la

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 batigoal 於 2009-1-13 15:06 發表

如果真係搞party,不如渣打個日搞啦!不過大家又可能好

唔好la~~~~好累ka..點有力反wor

升級   100%

該用戶從未簽到

vv: 你話lee個sunday(18/1)既晚上...?