香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 3)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-17 11:04 發表

喂喂catcat, 唔該更正番#930個post, 以正視聽~~(星期日傷腳係事實, 不過已經差不多好番, 所以呢個唔係取消20/12長跑個reason, 係之後瞓覺整親隻腳呢個reason先啱, 咁講你應該明解啦呱?)

是但啦...
總之cancel就係啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-17 00:50 發表

華華返到運動場仲未夠喉....自己狂衝咗幾個圈!

華華咁巔

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-17 00:34 發表

大師兄~~~你好勁呀~~~回程一路追住我地幾個, 真係唔好意思~~~放開左你~~~

華華仲勁, 我覺得佢唔係咁簡單~~~跑完都好似無咩野咁, 服左你呀...

我跑到就死啦~~~batbat 都好勁......回程4個快放.....真係唔知 ...

哈哈, 機本上全程都見唔到大師兄幾面...仲有回程時直頭望都望唔到先頭快放隊伍...

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-17 10:55 發表
跑後簡報~vv...已經跛左~~~~" />" />

不如妳換左對鞋去啦!放上網睇下有冇人要妳對鞋?下次可以考慮 Inspire la....  呢對最啱足弓過高或平足+腳跟落地....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-17 09:25 發表
報告:
20/12烏蛟騰長跑改期,新日子容後通知
因為隊長joejoe上個星期日行樂善行時整親隻腳,我昨剛剛call他,他說而家隻腳仲好痛,所以20/12個長跑要暫時取消啦~~~
不過,我而家諗緊,不如20/12改去荃灣跑青山公路,即是 ...

荃灣的話預埋我喎, 我好想試跑, 又近我屋企

升級   100%

該用戶從未簽到

Catcat, 仲有記住去21/12個Kayak trip, 我會同阿sir攪次搶灘登陸大小磨刀, 星期日天氣暖番冇問題gar la~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-17 10:55 發表
跑後簡報~vv...已經跛左~~~~" />" />

你點呀, 新鞋累事

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-16 21:30 發表
" />" /> 今日去唔到同你地跑 " />" /> 返到黎先知你地delate左,早知我仆過黎啦~~~

恭喜yungyung 取獎盃

迪迪, 昨晚我見到我哋另外兩位馬鞍山8k隊員活活同豹豹呀, 佢哋都好勁跑得好快啊~~~
下次一齊再跑過...
仲有補返恭喜你順利完成樂善行呀

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-17 09:25 發表
報告:
20/12烏蛟騰長跑改期,新日子容後通知
因為隊長joejoe上個星期日行樂善行時整親隻腳,我昨剛剛call他,他說而家隻腳仲好痛,所以20/12個長跑要暫時取消啦~~~
不過,我而家諗緊,不如20/12改去荃灣跑青山公路,即是 ...

喂喂catcat, 唔該更正番#930個post, 以正視聽~~(星期日傷腳係事實, 不過已經差不多好番, 所以呢個唔係取消20/12長跑個reason, 係之後瞓覺整親隻腳呢個reason先啱, 咁講你應該明解啦呱?)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-16 17:14 發表

今日打左去問喇,可以去大埔拎返個盃 " />" />hjkhbnmj

嘩, 原來yung yung 你攞獎, 昨晚都未恭喜你添
要快啲好返, 今個星期日再努力過

升級   0%

該用戶從未簽到

跑後簡報~vv...已經跛左~~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-17 10:45 發表

下...................唔通我又聽錯左....
你唔係話仲好痛,要"吉吉下"甘行咩...?

係好痛, 不過唔係跑山嗰劑整到, 而係星期一晚瞓覺嗰劑~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-17 10:24 發表
16/12 跑後簡報

chengtszhang ching (ching記得下次唔好再公開post手提啦,我記憶你已經唔係第一次犯, ...

已經call左ching,叫他馬上剷走住址及tel啦...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-17 10:31 發表

joejoe ching保重呀,長跑長有。
係啦....我都唔明catcat點解咁鐘意報流料,佢為求收視不惜一切。

人地聽錯左咋...................唔係有心架....嗚嗚...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 chengtszhang 於 2008-12-16 23:12 發表
HI catcat,

我想跑全程,

JOEJOE, 我可以同你一齊出發, 因我都係住...
chengtszhang

之前已經記咗你個電話啦, 你可以delete你上面嗰個message~~

哈哈, 估唔到西九四小龍一帶都有唔少強人Ching埋伏係度~~ , 我都想禽晚出嚟一齊交流吓, 不過最後都係覺得唔係好掂,  遲D我實會攪番場全馬訓練一齊玩, 不過我好難追到你喎ching~~

btw, 你都可以隨時電我~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-17 10:21 發表

Catcat你睇你又係度報流料, 我都話跑山個傷已經好得七七八八咯, 係瞓覺時個腳傷攪到我禽晚嚟唔到之嘛~~唏, 睇少陣都唔得~~
不過20/12個跑對我來說又真係太"擝"水, 冇辦法, 都係要被 ...

下...................唔通我又聽錯左....
你唔係話仲好痛,要"吉吉下"甘行咩...?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-17 10:21 發表

Catcat你睇你又係度報流料, 我都話跑山個傷已經好得七七八八咯, 係瞓覺時個腳傷攪到我禽晚嚟唔到之嘛~~唏, 睇少陣都唔得~~" />" />jhk
不過20/12個跑對我來說又真係太"擝"水, 冇辦法, 都係要被 ...

joejoe ching保重呀,長跑長有。
係啦....我都唔明catcat點解咁鐘意報流料,佢為求收視不惜一切。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-17 10:03 發表

根本上係我追佢地兩個..." />" />

係呀....因為我全程都係尾睇唔到,淨係知你地跑得好快law。

升級   0%

該用戶從未簽到

16/12 跑後簡報
琴晚都好熱鬧呀,17位跑手一齊浩浩蕩蕩由SSP運動場出發,大陪份ching ctse都見過面同一齊跑過,新認識既有:
chengtszhang ching (ching記得下次唔好再公開post手提啦,我記憶你已經唔係第一次犯,無謂令板主們難做)
菲菲 (青春版Sammi,其實上次Nike見過一面)
豹豹兩位男fans (忍忍) and (sorry...唔記得叫咩名)

今次由kinkin做隊長帶跑新路,小弟因為經星期日樂善一役,雙腿肌肉仍處於極度疲勞狀況,只能慢跑壓後。跑後再經過一晚既休息,雙腳乳酸積聚情況已經改善好多,又可以開始較高強度既練習。