香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

24.10 廣州nike 10公里

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

https://www.nike.com.cn/humanrace2009/campaignInfo.html

集合时间:2009年10月24日
    比赛地点:广州大学城
    计时芯片:参赛选手跑步套装中将放置计时芯片,供大家体验专业跑步计时,赛后在线查询跑步成绩!
    冲线视频:赛后将在活动网站播映冲线录像,届时可输入冲线时间欣赏您的冲刺片段。敬请关注!
    报名费用:80元人民币
    支持跑步成长计划和奖学金计划:耐克与中国扶贫基金会下的“新长城”项目合作的一项全新的 跑步成长计划。

成功报名者都可获赠印有全球唯一个人专属编号的耐克专业跑步T恤一件;
    每一位跑完全程的参与者可在终点领取纪念毛巾一条;
    每个选手都有计时芯片,实时记录你的10公里跑步成绩;
    赛后,大家一起通过一场巨星云集的演唱会来庆祝世界齐跑的一天。
    +1 0
    上一篇︰青少年長跑迎東亞2009 By Adam tam下一篇︰想問下跑完步要幾耐先可以坐低??和可否飲凍野?

評分

查看全部評分

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該晒gchanch師兄,証書都取了,謝謝!

升級   87.33%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2009-10-28 11:43 發表
    揾唔到結果?!

ching,

Link:

[url=http://nikeplus.qq.com/grouprungz/postevent.html]http://nikeplus.qq.com/grouprungz/postevent.html[/url]

升級   0%

該用戶從未簽到

揾唔到結果?!

升級   31.65%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-10-26 20:27 發表 係呀,唔著大會衫直頭唔准入去,連話做攝記映相都唔准入去架。可能大會就係想營造全紅壯觀既場面吧!
    著TEE 會熱啲但咁多紅衫又真係幾正既

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 FuturaPo 於 2009-10-26 20:10 發表
    好壯觀呀!!
    係咪規定要著紅衫跑架 ?

係呀,唔著大會衫直頭唔准入去,連話做攝記映相都唔准入去架。可能大會就係想營造全紅壯觀既場面吧!

升級   31.65%

該用戶從未簽到

好壯觀呀!!
    係咪規定要著紅衫跑架 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 華哥 於 2009-10-25 22:16 發表
    多謝 Power 兄,終於順順利利跑完,所有晶片已交回大會,件衫好靚。估唔到仲順利舉行。

华哥你客气了。顺利就好!
    以后大家还有很多机会一起跑,长跑长友啊!

升級   92.85%

該用戶從未簽到

Congrats to everyone that participated the Canton Nike Human Race.  I did mine too on Friday midnight here in Los Angeles.  We had a big turn out, a total of 8,000 runners (announced).  Because it was a fun run, we didn't use any timing chips, we didn't even have official time.  But we all got finisher medals (dog tags) at the finish line.  I am still in Los Angeles enjoying the California sunshine.  I will post some pictures when I get back to Las Vegas.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

官方成績出左...
    1:19 分鐘

升級   100%

開心

原帖由 nc 於 2009-10-25 11:39 發表

計時晶片很精美!!! 為什麼看似不是穿過鞋帶??

好想據為己有... 但我見有d 人真係無還

升級   100%

開心

原帖由 華哥 於 2009-10-25 22:16 發表
    多謝 Power 兄,終於順順利利跑完,所有晶片已交回大會,件衫好靚。估唔到仲順利舉行。

華哥, 都多謝你幫忙...
    琴日玩到幾點先返香港啊?

升級   2.67%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 IpYiu-Ki 於 2009-10-25 21:54 發表

嘩師兄50蚊平好多啊!
    我都係住大學城D旅館但係要80蚊

80蚊又唔算貴好多,話晒係旅館,我地住的只是公寓,今年3月29日跑半馬時住過,覺得都乾淨企理,我們要求唔高,有冷熱水沖涼、有冷氣、就床訓就得。咁就要閣下比旅館D資料在下,以便日後再去時多個選擇。

升級   50.53%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-10-25 21:43 發表

係呀全部都係周筆暢d粉絲黎,我地六張飛都比晒佢地,一張比左江門的跑友。我地有人趕住番工,所以咪一齊跑返公寓(約3k)沖涼換衫食野,然後坐地鐵及火車回港。大學城食街食野超平,叫左好多個 食送 7個人又飲又食都 ...

嘩師兄50蚊平好多啊!
    我都係住大學城D旅館但係要80蚊

升級   100%

開心

原帖由 allanccl 於 2009-10-25 21:32 發表

share無問題,但係唔識點send比閣下,或者閣下可以goolge或Yahoo search一個免費程式--youtube downloader 就可以download,個原檔有235M,請問有無其他方法send 比閣下?

HAHA, 我share 去facebook only~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-10-25 21:17 發表

原來係周筆暢, 唔怪得啦..
    我都俾d 妹妹仔來問我有無多張飛...
    華哥後來仲keep 住左, 佢仲講笑咁講, 早知係果度炒黃牛.. 搵番d 水腳.. haha

係呀全部都係周筆暢d粉絲黎,我地六張飛都比晒佢地,一張比左江門的跑友。我地有人趕住番工,所以咪一齊跑返公寓(約3k)沖涼換衫食野,然後坐地鐵及火車回港。大學城食街食野超平,叫左好多個 食送 7個人又飲又食都只需139蚊人民幣,正! 我地住的民宿叫學子公寓,幾乾淨,夠晒平,每人約50蚊人仔一晚,勝在近起點,可以慢JOG過去當熱身,跑完又慢JOG當COOLDOWN。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-10-25 21:13 發表

亮哥, 你拍既?

share 唔share 下得?

share無問題,但係唔識點send比閣下,或者閣下可以goolge或Yahoo search一個免費程式--youtube downloader 就可以download,個原檔有235M,請問有無其他方法send 比閣下?