香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

501試玩麥徑

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

501 小弟唔得...不過都爆晒啦~~
平兄有無同水果講第三段係典架,佢以為好似前日咁去撲蝶,因間帶D shopping 同學黎~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-4-27 10:11 發表

佢果2個朋友其實不是佢DSHOPPING同學來的..是另一位你都好熟識既跑友的舊同學...又好似係表哥表弟...總之d關係都好撲朔迷離下啦~~不過..佢2個應該得既~~

平兄要睇住D 小朋友,唔好亂咁走呀~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-4-27 10:23 發表

花子...來唔來啫?
果2個都大個仔既啦~~係驚都係驚我自己走失左啫..

我就係叫你唔好亂走渣馬,其實其他人我都幾放心~~
501 唔得啦,o岩o岩先同奶奶傾過,我地6月先開操,呢段日子俾我做下一星期8k既消閒跑手先啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-4-27 10:58 發表

哈哈..麥徑我應該唔會自己走失的...因為...個處肯定沒有鳳園。

萬一晌山上遇到鳳姐呢~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-4-27 11:38 發表

花子你平時如果係山上遇到你會點做丫?我平時上山只帶$200咋...足夠嗎?

唔駛錢架,我行麥4真係見過山雞,灰色毛,成只公雞咁大,當時真係想扑佢(搵支行山杖),然後帶落山做野味,不過無啦啦殺生好似唔係幾好,而且農場雞一生出黎註定俾人食,而只野雞就應該自由自在咁晌郊外生活,所以我決定唔騷擾佢~~

我到而家都未搵到資料果只係咩雞~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-4-27 12:09 發表

我就次次經過基維爾附近果條捷徑村莊時,就會好想卜番隻帶落山孝敬你..

龍虎鳳~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2010-4-27 13:00 發表
我都好想行,但依家無能為力去啃呢條線啦!

你地行得開心D啦!

Runrun 師姐哥日行完有無咩問題呀~~

升級   0%

該用戶從未簽到

平兄聽日走會唔會行short cut 過? 如果係留番兩斤三六俾小弟~~
大家玩得開心D,如果聽日出太陽麥三四唔易食,仲要有好多人今晚玩青公,總之萬事小心啦~~