香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

站長話討論區下週一關閉.

升級   0%

該用戶從未簽到

好可惜站長係主頁話因工務關係, 停止更新香港長跑網, 更於下星期一關閉本討論區. 有冇人可以挺身而出, 幫幫手, 尼個網得攬唔差.
+1 0
上一篇︰馬拉松有冇分年齡?下一篇︰我唔想就這樣關閉這個網頁和討論區....

升級   0%

該用戶從未簽到

網主除私人時間外, 可否一提其他問題如營運經費等, 成立管理委員會可否解決時間問題.

原帖由 michaelyw 於 20-2-2008 11:52 發表
有必要的話,我可以做討論區版主或地區版主。
然而我網頁創作功力有限,所以網頁的update未必可以勝任。
但是轉移網站合約的問題,大前提是 網主的選擇和決定。

升級   0%

該用戶從未簽到

成立管理委員會, 有冇人和以.

原帖由 慢速小子 於 20-2-2008 12:30 發表
你們的提議很好,其實我之前都有這想法,因以什麽”香港長跑網” 名義但其實只一個人話事不大好,可能做任何事情未經大眾人考慮做錯事也不知,如今希望有多些人參與網站就相當好。

升級   0%

該用戶從未簽到

我亦希望有機會可以為長跑網盡點綿力. 網主對長跑之熱誠, 令人感動

升級   0%

該用戶從未簽到

管理委員會應有下列人員:
1. Web Admin :  He/She will also monitor the web traffic / data growth rate ( e.g. Forum's backend database ) as well as the main contact for Hosting Service Provider ( like domain subscription, hosting package renewal.
2. Web Designer : Response for web page update or some outlook design.
3. Content Provider : 例如賽事資料, Related link ( News from other media,.e.g. newspaper ) or 其他跑友既Blog.
4. Forum Admin : As same as any person who monitor an individual forum or sub-forum.

升級   0%

該用戶從未簽到

而家有唔少人有志參加管理委員會, 唔知網主可否短時間內一敍相談委員會協助事宜.

升級   0%

該用戶從未簽到

Good to meet at coming Sat.

日期: 本週六 ( 23/2/2008 )
時間: 中午 ( michaelyw )
         晚上 ( leefs, 慢子, Gills, michaelyw, eric )

地點先統計一下:
沙田 ( michaelyw, 慢子, leefs ) 沙田瀝源KFC proposed by leefs
屯門
荃灣 ( mid of 沙田 n 屯門 Gills, leefs )
石山 ( leefs )
九龍

Anyone else ? kennethwat, eric, 瘋狂跑步機, Ivrunner, blurmax, Alex.

原帖由 慢速小子 於 20-2-2008 22:53 發表

就本週六下午啦!邊個可以得就報名。

其實網站我自已都可run一段時間的

升級   0%

該用戶從未簽到

日期: 本週六 ( 23/2/2008 )
時間: 中午 ( michaelyw )

晚上 ( leefs, 慢子, Gills, michaelyw, eric )

地點先統計一下:
沙田 ( michaelyw, 慢子, leefs ) 沙田瀝源吉野家 proposed by leefs
屯門
荃灣 ( mid of 沙田 n 屯門 Gills, leefs )
石山 ( leefs )
九龍

Anyone else ? kennethwat, 瘋狂跑步機, Ivrunner, blurmax, Alex.

升級   0%

該用戶從未簽到

Noted and 已回覆短消息. 時間唔早, Good night and keep in touch.

原帖由 michaelyw 於 20-2-2008 23:41 發表
已和leefs 通過電~
暫時我已發放短消息予 gills 和 慢子 我的聯絡資料
希望大家可以保持聯絡。

升級   0%

該用戶從未簽到

先黎一轉第一次會議, 日期: 本週六, 時間:晚上,  地點:沙田, 張會議結果放上黎, 之後再另一轉, 地點:荃灣/屯門. 一次傾唔曬. 請開一個新post寫會議議程. 好等大家有所準備.

升級   0%

該用戶從未簽到

會唔會攜帶 www.longrun.hk banner 以諮識別呀. 睇落個舖都唔細, 有好多枱.

原帖由 michaelyw 於 22-2-2008 12:05 發表

由於外頭有鋪地面工程 (唔知星期六竣工否) ,所以暫定在裡面集合吧。