香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

青公再續前情...後話

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

擒晚今朝未得閒回應, 而家留言幾句先.

好多謝攪手大人, 長跑網支柱, 版主, 攝影, 各領跑員.
    仲有係夾埋過百位師兄師姐 !

攪咁大型活動, 真係出咗好多心力, 多謝晒 !

我自己本來話跑 6min/km, 最近少跑, 都係預臨尾要 7km/min.
    一起跑, 諗住多啲人, 傾吓計 social 吓,
    期間有其他非長跑網會員見到好哋, 問我哋乜嘢組織, 我都有好自豪咁大大聲答: 長跑網 !   
    之後同一個後生仔傾計, 仲話咗個網址俾佢知, 介紹咗我哋長跑網, 希望踢佢入會.   

攪攪吓, 就墜後咗好多,
    之後同 [大力]兄, 一齊跑,
    跑跑吓, 跑到一半, 自己都真係開始好攰,
    去到黃金海岸前, 就俾 [阿平哥] 師兄叫咗一齊上車.

我覺得係太多嘢兼顧, 所以捉唔緊時間, 遲咗起跑,
    所以我哋約9點去到黃金海岸, 都俾人 [捉上車],
    我哋只係跑咗約 100分鐘, 如果照原定時間有 120分鐘到三聖, 150分鐘到運動場,
    其實我哋係應該可以跑到嘅,   (不過, 我自己真係幾攰, 所以上車都算嘞 !) ......

jogging-cat 師姐, 下次再跑啦 !
    街坊鄭 師兄, 多謝的士錢, 謝謝 !
    Samuel 師兄, 多謝帶路.
    大力 兄, 年尾跑半馬, 下次我哋跑快啲, 跑完佢 !

仲有多謝 蝦肥兄, Terry 師姐, 荃灣西師兄師姐, 狗哥及其他新相認朋友 !   

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 烏拉 於 2010-5-1 17:48 發表

" />" />師兄
    我諗係你啦! 你講個"後生仔"係咪無著上衣. 身穿紅褲架? 而你係著網衫架嘛
    我同阿CAT前半程一直跟住係你地後面架. 我仲聽到句什麼"消防員什麼"
    直至個位"後生仔"收工折返. 你就一支箭咁一下子飛走左啦

烏拉 (龜) 師姐 (?!)

係呀... 嗰個後生仔話想考消防, 要自己 train 吓長跑喎 !
    我梗係介紹吓 [長跑網] 啦 ! (唔知佢入咗會未呢 ?)

差唔多去到汀九, 我就行先, (我都有叫佢第時嚟 [荃灣西] 一齊跑架 !)
    我追上咗前面少少, 其實唔係好遠, 之後我都係冇乜力.

你跑到 11km, 大約喺邊度呀 ?
    我哋都係 14-15km, 跑得 1/3 馬, 唔係多你好多.

我都以為冇咁快截人, (本來係兩個鐘要到三聖嘛)
    如果知嘅, 就點都要跑快少少啦 !     

Hello !
    希望有機會相認, 或者你嚟 [荃灣西] 跑.
    (我唔係成日去, 去過一次, 不過下星期四應該會去.)   (退步咗, 唔練唔得.)