香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

你地跑步戈陣會唔會聽 隨身聽 ?

升級   98.95%

該用戶從未簽到

唔知點解....
我向松山跑十個有6個都會聽mp3 等
我向西灣跑就好似得我一個聽 ....
單選投票, 共有 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
+1 0
上一篇︰呢度有冇澳門跑友??下一篇︰Malcolm Phillips 5 Km Memorial Run - 08/5/10

升級   98.95%

該用戶從未簽到

我冧你如果係跑步過馬路一定會望到冇車先會過.

如果對鞋夠好,
通常都唔會有聲.

升級   98.95%

該用戶從未簽到

原帖由 yungwai 於 2008-5-10 19:45 發表
"我冧你如果係跑步過馬路一定會望到冇車先會過."
of course, but sometimes will occur..........I don't know where you run but sometimes there are bikes that trying to take the lead in a narrow road ...

我之前都着過一D差D ge 鞋, 跑步戈陣真係好大聲
反而換左鞋之後你就好難整到有聲...
所以我認為跑姿同跑聲無直接關係.

升級   98.95%

該用戶從未簽到

原帖由 靜水 於 2008-5-12 12:58 發表
有D网站(www.run2r.com)提供不同Pace節奏的音樂,据說能提升跑速,唔知有冇Ching試過,效果如何呢?如果可以,又能輕鬆,又能提速,真係一舉两得。

我跑步最鐘意跟住lindra park D 歌個speed 跑
因為會快好多