香港長跑網  - 長跑長友

樓主: onon
打印 上一主題 下一主題

港人無聊吹一吹...不喜歡勿入!

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

港島7言絕詩 - 薪火相傳篇
1. 上水居民居水上   2. 長洲賓客人數多   3. 非洲土著蚊蟲多   4. 長毛取水特別多   
5. 邪神笑容現漓渦   6. 開飯隊啤唔怕多   7. 明仔蕉仔笑呵呵   8. 拉筋踢腿瓣數多   
9. 逍遙特訓笑呵呵   10.午飯加餸醫肚餓   11. 型男索女一蘿蘿   12. 神腿三式再三式
13. 節奏靈活跑前方   14. 腸蛋飯要鼓油多   15. 港島吹水朋友多   16. 日日廿版唔嫌多
17. 才子佳人唔厭多   18. Terry帶隊去踢波   19. 吹飽食醉預瘋哥   20. 版主處事快夾妥
21. 跑友個個PB多   22. 見到個板心慌慌   23. 睇完變左蕭芳芳   24. 齊齊殺落蘭桂芳
25. 吹劈攬昅荷包乾   26. 咁轉地方新浦崗   27.再吹落去口水乾   28. 新浦崗是好地方
29. 大吉大利利四方   30. 滋味美食渣甸坊‎   31. 男兒口大食四方   32. 女兒口大食窮郎
33. 追post 追到眼光光   34. 六指琴魔打keyboard   35. 三百二蚊牛肉乾   36. 二百七蚊跳彈床
37. 港人吹水搵onon   38. 大坑gary 要 go on   39. 人車爭路要響安   40. 出門跑步報平安
41. 斧山跑友特別多   42. 邪神開班再enchor   43. enchor EN到第八課   44. 人數上升唔厭多
45. 慢跑踢腳好處多   46. 越作越多位不多   47.吹水吹到眼光光   48. 天光眼乾浸浴缺
49.灌水為求上神台   50. 多來吹水添福壽   51. 長跑網內一家親   52. 和諧共處笑呵呵
53. 早晨嘆茶"0也"個飽   54. 晚飯宵夜個個讚   55. 食完跑返多几k   56. 身材fit瘦唔怕肥
57. 勤吃蔬菜和水果   58. 暗瘡脂肪唔會多  59. 法蘭瘦身無失拖   60. 10k半馬全馬跑
61. 提腿衝刺藍綠膠   62. 天灰心灰戰意灰   63. 相約八時在龍城  64. 籃板射球無樣醒

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

7言絕詩 - 薪火相傳篇
1. 上水居民居水上   2. 長洲賓客人數多   3. 非洲土著蚊蟲多   4. 長毛取水特別多   
5. 邪神笑容現漓渦   6. 開飯隊啤唔怕多   7. 明仔蕉仔笑呵呵   8. 拉筋踢腿瓣數多   
9. 逍遙特訓笑呵呵   10.午飯加餸醫肚餓   11. 型男索女一蘿蘿   12. 神腿三式再三式
13. 節奏靈活跑前方   14. 腸蛋飯要鼓油多   15. 港島吹水朋友多   16. 日日廿版唔嫌多
17. 才子佳人唔厭多   18. Terry帶隊去踢波   19. 吹飽食醉預瘋哥   20. 版主處事快夾妥
21. 跑友個個PB多   22. 見到個板心慌慌   23. 睇完變左蕭芳芳   24. 齊齊殺落蘭桂芳
25. 吹劈攬昅荷包乾   26. 咁轉地方新浦崗   27.再吹落去口水乾   28. 新浦崗是好地方
29. 大吉大利利四方   30. 滋味美食渣甸坊‎   31. 男兒口大食四方   32. 女兒口大食窮郎
33. 追post 追到眼光光   34. 六指琴魔打keyboard   35. 三百二蚊牛肉乾   36. 二百七蚊跳彈床
37. 港人吹水搵onon   38. 大坑gary 要 go on   39. 人車爭路要響安   40. 出門跑步報平安
41. 斧山跑友特別多   42. 邪神開班再enchor   43. enchor EN到第八課   44. 人數上升唔厭多
45. 慢跑踢腳好處多   46. 越作越多位不多   47.吹水吹到眼光光   48. 天光眼乾浸浴缺
49.灌水為求上神台   50. 多來吹水添福壽   51. 長跑網內一家親   52. 和諧共處笑呵呵
53. 早晨嘆茶"0也"個飽   54. 晚飯宵夜個個讚   55. 食完跑返多几k   56. 身材fit瘦唔怕肥
57. 勤吃蔬菜和水果   58. 暗瘡脂肪唔會多  59. 法蘭瘦身無失拖   60. 10k半馬全馬跑
61. 提腿衝刺藍綠膠   62. 天灰心灰戰意灰   63. 相約八時在龍城  64. 籃板射球無樣醒
65. kc c hing 樣樣醒  66. 速行ching 無得頂

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-23 12:30 發表

華富果邊ok唔ok呀?

會唔會好多斜路?

升級   0%

該用戶從未簽到

食飯先~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-23 13:28 發表

其實係消遙跑......又唔係比賽,一齊聯誼下。hgjD124" />" />hj

港島區逍遙跑

升級   0%

該用戶從未簽到

靜晒............

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 SuperMT 於 2009-4-23 15:12 發表

如果域多利道來回約12K
果邊得一條路跑唔駛帶都OK
斜路唔算多,幾好跑
平日夜晚我都OK
星期日我就唔得喇

大家夾番個時間去番轉

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-23 15:36 發表
你可否幫我改名?吹水王gary

吹水王你真係當之無愧, 佩服佩服

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-23 15:42 發表

1日有24小時,1小時有60分鐘,
即係我平均每小時10.4個post,
每五分鐘出一個post,
我諗我有病,有無醫生介紹?

你比人點左吹水穴, 吹水吹不停!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-23 15:46 發表
難得我可以奪得吹水王呢個稱號。

我既積分同帖數都比你界左啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-23 15:50 發表

無計,平時約跑界你唔到,無法!

無計,約跑一開波已經比你拋離.... 你想界我就先讓我十分鐘先啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-23 15:52 發表

踢爆左!!係你痴落師姐堆度者…

痴落ctse 堆唔使比ctse 界

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2009-4-23 15:58 發表

速行兄應該同你設計緊個頭像喇...

期待吹水王既新頭像誕生

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2009-4-23 16:12 發表

早排清明, 人山人海...不知幾旺!

夜晚都會"人"山"人"海....??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-4-23 16:28 發表

晚晚都人山人海....不過你同我睇唔到ge...

我唔想睇到...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 SuperMT 於 2009-4-23 16:40 發表

經過墳場跑快d就見唔到架喇
幫你練埋速度" />" />" />" />

一定PB ...

仲要搵次八九月(農曆七月)去跑...

升級   0%

該用戶從未簽到

有效過衝圈....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞聰 於 2009-4-23 17:08 發表
在公司hea等放工後打波的,千萬不要下雨" />" />hj" />" />h

個心已經飛左去球場....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-4-23 17:20 發表

如果今晚去打波, 我驚唔夠肥仔哥哥撞, 所以破例一次吸收多少少能量即.

我呢D睇得唔撞得架, 會散的