香港長跑網  - 長跑長友

樓主: onon
打印 上一主題 下一主題

港人無聊吹一吹...不喜歡勿入!

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

Battle 擂台 (圍繞跑步的)(1)
百友齊跑,跑山跑圈跑馬路!(TNT)
一人獨坐,坐車坐船坐飛機!(Gary)
(2)
雙腳長跑,跑友跑路跑全馬!(速行兄)
單掌立定,跳高跳遠跳飛機!(Gary)
(3)
死靜把口,吹東吹西吹通頂!(瘋瘋)
生壞個咀,食藥飲藥訓通宵!(Gary)
(4)
數人亂吹,吹詩吹水吹聯對!(TNT)
一人獨鬥,左腦右腦齊開動!(Gary)
(5)
邪神開班,練氣練跳練埋跑!(菲菲)
瘟神探班,封喉鎖頸埋佢單!(Gary)
(6)
長跑網內,高手低手齊約跑!(Billy)
比賽場上,快脚慢脚一齊沖!(Alex)
(7)
公園獨坐,棋盤下棋步步闖!(水師提督)
港島吹水,追貼追到死死下 ! (TerrySze )
圍城萬眾,公屋居屋樂安居! (Billy)
(8)
辦公室內,無聊網上吹吹水! (法蘭)
競步場上,出力出氣盡情跑!(Billy)
運運場上,網友互界顯真章! (高佬)
(9)
水上霸王,Gary肥仔與Kenneth!(Billy)
香港跑皇,Thomas家豪Stefano !(Alex)
(10)
水皇Gary,左閃右閃唔見人!(Billy)
成虫阿叔 ,十下十下正奴才  !  (TerrySze)
(11)
黃雨紅雨,夏日跑步真麻煩!(Billy)
明仔蕉仔,西貢燒烤好sweet ! (TerrySze)
(12)
跑馬地上,傻仔傻女處處尋!(Billy)
歌舞廰中,紅男綠女齊齊唱! (wadee)
(13)
跑步要點,享受過程勿亂跑!(Billy)
週六上班,都係為左搵兩餐!(MT)
(14)
比賽要點,拉筋熱身勿閒談!(Billy)
飲食習慣,多菜少肉勿過量 ! (wadee)
(15)
南區跑步,有上有落樂趣多!(MT)
西北約跑,青公鄧記任蹤環!(Billy)
(16)
週六婚宴,紅酒白酒配佳人!(Gary)
平日練跑,長途短途皆由人!(Billy)
(17)
雨中慢跑,汗水雨水難分清 ! (wadee)
晴天長課,港島新界同樣甘!(Billy)
(18)
字字相對,對跑對打對不完!(Gary)
句句相連,講長講短忌超強!(Billy)

升級   0%

該用戶從未簽到

Battle 擂台 (圍繞跑步的)
(1)
百友齊跑,跑山跑圈跑馬路!(TNT)
一人獨坐,坐車坐船坐飛機!(Gary)
(2)
雙腳長跑,跑友跑路跑全馬!(速行兄)
單掌立定,跳高跳遠跳飛機!(Gary)
(3)
死靜把口,吹東吹西吹通頂!(瘋瘋)
生壞個咀,食藥飲藥訓通宵!(Gary)
(4)
數人亂吹,吹詩吹水吹聯對!(TNT)
一人獨鬥,左腦右腦齊開動!(Gary)
(5)
邪神開班,練氣練跳練埋跑!(菲菲)
瘟神探班,封喉鎖頸埋佢單!(Gary)
(6)
長跑網內,高手低手齊約跑!(Billy)
比賽場上,快脚慢脚一齊沖!(Alex)
(7)
公園獨坐,棋盤下棋步步闖!(水師提督)
港島吹水,追貼追到死死下 ! (TerrySze )
圍城萬眾,公屋居屋樂安居! (Billy)
(8)
辦公室內,無聊網上吹吹水! (法蘭)
競步場上,出力出氣盡情跑!(Billy)
運運場上,網友互界顯真章! (高佬)
(9)
水上霸王,Gary肥仔與Kenneth!(Billy)
香港跑皇,Thomas家豪Stefano !(Alex)
(10)
水皇Gary,左閃右閃唔見人!(Billy)
成虫阿叔 ,十下十下正奴才  !  (TerrySze)
(11)
黃雨紅雨,夏日跑步真麻煩!(Billy)
明仔蕉仔,西貢燒烤好sweet ! (TerrySze)
(12)
跑馬地上,傻仔傻女處處尋!(Billy)
歌舞廰中,紅男綠女齊齊唱! (wadee)
(13)
跑步要點,享受過程勿亂跑!(Billy)
週六上班,都係為左搵兩餐!(MT)
(14)
比賽要點,拉筋熱身勿閒談!(Billy)
飲食習慣,多菜少肉勿過量 ! (wadee)
(15)
南區跑步,有上有落樂趣多!(MT)
西北約跑,青公鄧記任蹤環!(Billy)
(16)
週六婚宴,紅酒白酒配佳人!(Gary)
平日練跑,長途短途皆由人!(Billy)
(17)
雨中慢跑,汗水雨水難分清 ! (wadee)
晴天長課,港島新界同樣甘!(Billy)
(18)
字字相對,對跑對打對不完!(Gary)
句句相連,講長講短忌超強!(Billy)
(19)
比利對對,上聯下聯對不停!(kcchu)
亞肥跑步,快跑慢跑快稱皇!(Billy)

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-25 23:14 發表

邊駛動議,佢會auto改架啦!

我只係一個迷途小書童姐.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-25 23:23 發表

入得黎玩對對文人一個,仲連十一對,非你莫屬架啦!

而家唔止十一對啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-25 23:25 發表

自爆唔止11對添..對王billy

係你地香港人未浦頭姐

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-25 23:29 發表

香港呢邊成日陰陰天,好眼訓架!
俾佢地休息下,好快會重振雄風。

我都悶左成日.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-25 23:33 發表

唔好咁啦......出面出番太陽大家會好d。
所以英國倫敦唔岩呀。

聽日我都要出街...留返呢度比你睇啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-4-25 23:34 發表
細佬剛才用 "只看該作者" 睇一睇,
發現水師提督吹左24版,,,,,
好堅, 好多水呀!

咁亞肥呢...應該都唔少喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-4-25 23:40 發表

9版, 都唔差, 可由水兵升做海軍,
嘻嘻!

唔好睇少亞肥呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-25 23:43 發表

5版,90帖。

求其搵個人都多過我啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-25 23:44 發表

邊辛苦....幫你在職培訓,學識左好爽架!
打字打到行雲流水咁架喎?

果然吹水唔沬咀呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-4-25 23:46 發表

billy 有5版,
但佢係大西北有41版

嚇死人!

自己地頭...要撐場嘛

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-25 23:47 發表

你終知道真正水王係邊啦....
我呢d煙幕黎架咋。j" />" />jk

唔係化..........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-4-25 23:48 發表

要唔要改名做 "海軍上將billy"  

邊敢當呀....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-25 23:48 發表

billy謙厚..全國皆知亦舉世無雙!

咪攪笑啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-25 23:49 發表

佢勁到咩名都唔襯佢咁先幣…

咪講左囉...吹得唔跑得嘛

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-4-25 23:51 發表

Kenneth仲勁, 47版  

我都話我無乜用架啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大坑人gary 於 2009-4-25 23:52 發表

跑得長跑...一定係跑得之人。

死頂姐...唔係唔洗去上邪神班啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kcchu 於 2009-4-25 23:52 發表

梗係叫"海軍司令Billy" 啦

呢個位....你坐梗架啦