香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2013 毅行S32 小學生

升級   73.7%

該用戶從未簽到

大哥係小學生,我呢D好明顯係幼稚園啦!

俾心機呀大哥!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 小學生 於 2010-6-28 12:13 發表
等我報導下6月26日小學生既操練情況:

小學生隊在4缺1下開操,第一課計劃由錦英苑前往浪茄,之後沿路回頭,但當日天氣惡劣,去到浪茄決定沿馬路跑回錦英苑,時間大約2小時15分....

小學生隊長果然勁jhkhjyfuft ...

你係邊個?報上名來?開個新Account扮小學生!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

睇你出Post既Style,都已經估到你係邊個啦,小學生大哥。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 小學生 於 2010-7-2 10:13 發表
小學生行山志
1 Jul (Thu)

小學生停雲及超人亞四與馬鞍山街坊鄭同遊麥三,由水浪窩出發,小學生選走麥三到牛耳石山後原路折返,街坊鄭擇上雞公山後落榕樹澳回水浪窩。

是日暴曬驕陽似火爐,人不自量力,注 ...

好文好文.....

升級   73.7%

該用戶從未簽到

呢位小學生無論行出同作文都一樣咁資優,可能有機會各大院校會搵你拔尖!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 小學生 於 2010-7-12 01:17 發表
小學生行山志   10 Jul (Sat)
路段 : 麥3至獅子亭

熱浪熊熊志更熊,
小學蝸牛喜相逢。
雞公嶺上魂幾斷,
水浪窩中態復勇。
阿四金鐘無貨售,
BatBat獅亭有餘風。
仍然缺一難成氣,
盼望來週好轉中!

你真係好鬼勁,作到好公整!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

小學生,找到第四位同學仔未呀?

如果未,要加把勁啦,因為時間開始迫近,要安排一齊練習。

必要時,可以向善長市場學既哥哥姐姐請教如何做宣傳,而且你仲咁資優,一定好快學識。

加油呀,資優小學生!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

做乜D小學生突然變晒相撲手架?

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 小學生 於 2010-8-3 17:15 發表
騎騎.....

5跑得都可以阻住你.....

求其揾件係針山碌落狸直情屍橫遍野.....

咁咪好似look link咁囉!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

恭喜晒!小學生隊終於成團!

原來最後一位成員玩壓軸,係度擺款.....

點都好啦,都應該只有你呢個幼稚園資優生夠資格加盟小學生隊!

係喎,全部都係資優生!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 小學生 於 2010-8-10 09:03 發表

實不相瞞,在此撰文,全靠油麻地橋底文書代筆。

資優生都要請槍.......

升級   73.7%

該用戶從未簽到

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-8-13 12:57 發表

testing 渣... 我今朝無聊搵下咩岩小學生又係剛剛4件旦散既...好似得天線低低B就執執佢

你地係唔係食住冰淇琳咁行100K先。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

乜而家D小學生要吟詩作隊..........

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-8-14 18:02 發表

恭喜屈老大同傻佬們都以 10.5 個鐘"行"既速度攪掂 4-8 好彩你地留情無 jog 渣,唔係實俾你地界到一頸血~

另屈老大你對樽黃色液體都幾有研究,有無試埋味道

我地4件旦散又點會咁有手尾搵個樽裝住,荒山野嶺,有需要都梗係痛痛快快斗睇下邊個遠

乜你地平時會咁玩架?咁通常邊個贏?同行山速度有無關係?

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-8-14 18:25 發表
第1次跟同學們效遊,補返少少花邊相先~

登錄/註冊後可看大圖

Fit呀,一睇都知18個鐘應該無乜問題!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

小學生真係好鬼風趣,好鐘意你篇文!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-8-16 14:27 發表

今次似無俾銀油麻地阿張伯寫行山志wor...

同果晚遇到果條原來係 銀腳帶... hgj" />" />ghj谷歌返先知好q毒..." />" /> 好彩佢似我地小學生咁善良姐" />" />

什麼來的?願聞其詳。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-8-16 22:36 發表

可怕的銀腳帶
  香港出產的毒蛇共有六種,其中最毒的一種,俗名銀腳帶,全身黑白相間;自頭至尾皆是如此,白色有時略帶淺黃,腹部也是略帶淺黃的白色。銀腳帶是一條毒得非常可怕的毒蛇,據專家實驗的統計,銀腳 ...

我好鬼驚呢D野.......

不過
結果,第一個被咬者當夜就死去,第二第三人在次日清晨死去,第四人則經過一度垂危之後幸告無恙。第四人所以不死,大約因為一口氣連咬四人,毒液已逐漸稀薄減少的原故。

唔知以後眾毅行隊既成員,會唔會因為呢個原因鬥行得慢呢。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

同學甲: 『嘩,頭先見吾見隻馬騮食食下野奪然同隔離果個搞左幾下?』

同學乙: 『見…. ,數住搞左六下。』

同學甲 : 『得果幾下,體質差左少少。』

同學乙 : 『都吾係嫁,衣度係麥六握嗎,係搞六下嫁怍。』

同學甲 : 『咁好彩佢地吾係住係麥一!』

請問咩叫攪左幾下野呢,小學生?

同學甲: 『咦,好似有行雷聲喎。』

同學乙: 『聽到,吾怕嘅。』

同學甲 : 『一陣間上到山好危險喎,阿四又吾係度。』

同學乙 : 『離好Q遠嫁,怕乜喎。拿,禽晚係西灣山見島閃電,宜下先至有聲,有排都未到啦。』

同學甲:    『**&&%#$@@xy!』

好想知上到山好危險同亞四係唔係度有咩關係,另外,最後一句那麼多符號是什麼意思?

小學生雖然是資優生,但還要保持住良好既操行,否則更資優也沒意思。知無?