香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

澳門國際馬拉松賽

升級   28.85%

該用戶從未簽到

我去我去我去我去我去我去

升級   28.85%

該用戶從未簽到

1. kinkin (全馬)
2. 比因 (全馬)
3. cc (半馬)
4. TerrySze (全馬)
5. Andrew (去得澳門,當然係全馬啦,不過無左個A2001了)
6. 上水馬王 (望下山望下海,macau旅行......半馬夠皮啦)
7. checkie (我又去!全馬)
8. stanwong (半馬,大大跟來,冇得食全隻)
9. gchanch (全馬)
10. allanccl (都係忍唔住,半馬夠皮啦)
11. andyho (全馬)
12. iloverunning (6.5k,新手志在參與,加上兩個月前大傷後操練由零再開始...)
13.  露露 (HM)
14. Chung...Chung...半馬
15. Gary (半馬)
16. rockiec (全馬)
17. but (半馬)
18. seven  (半馬)
19. kennysze(全馬)
20. schnix (半馬)
21. szesze123 (半馬)
22. Sealion (半馬)
23. stephen(全馬 - 已book麗景灣酒店)
24. chanlouis911 (全馬)

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 joew 於 2010-10-22 14:25 發表
1. kinkin (全馬)
2. 比因 (全馬)
3. cc (半馬)
4. TerrySze (全馬)
5. Andrew (去得澳門,當然係全馬啦,不過無左個A2001了)
6. 上水馬王 (望下山望下海,macau旅行......半馬夠皮啦)
7. checkie (我又去!全 ...

Joew...你報半既...??

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-11-29 17:24 發表
請問有冇水站資料 如: 什麼里數每有水站, 水站所提供的物品,飲料  同 地勢圖 , 如 : 幾多K 吾上斜, 斜度是多少?

萬謝, 各位

B哥...你又跑咩???

水站只有水...乜都冇...自己要帶定Gel呀

升級   28.85%

該用戶從未簽到

其實大家跑完會吾會一齊去飲茶或食野架???

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-11-30 21:05 發表

你來既話淨返2個位就留俾你同你大大啦!

Sorry...未能confirm now...大大話怕跑完瓜瓜地...佢可能要返外家沖返個涼先咼...
女人既速度真係.....

升級   28.85%

該用戶從未簽到

再問下佢先...hee....

升級   28.85%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 坑口公牛 於 2010-12-3 00:49 發表
亮哥星期六你[quote]

I will be there at 6:00pm

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-12-3 11:24 發表

Sorry呀! 見你地好耐好耐都無啋小弟,開頭想大家一齊同一時間(17:30)去運動場取號碼布、映相,然後一齊去食飯,不過無人有反應之下,小弟已經約了人及卜左車早d去拿號碼布之後去映日落了。

Nice wor...

升級   28.85%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 cc 於 2010-12-3 14:13 發表

亮哥.........記得幫我影多兩張........仲要加埋終點

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-12-3 14:13 發表

亮哥.........記得幫我影多兩張........仲要加埋終點

亮哥...記得幫我影多兩張...仲要加埋終點 x 2 ar!!!

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-12-3 21:53 發表

應該無問題的,你地跑全馬要加油啊,在西橋可能映你地回程(第一圈),跟住,小弟到了終點後會變身做攝記(已申請左採訪証),不過,只是用天崖鏡(18-200mm),早勿過度期望,小弟技術麻麻地咋!

吾該亮哥...

升級   28.85%

該用戶從未簽到

我都明早出發...大家星期日加油....

升級   28.85%

該用戶從未簽到

訓醒啦...

我吾知係黑仔定澳馬吾利我...今年第二次跑...原本有信心在3:30 - 3:45完成...但最後個成績都係甘差...4:11:21..唉!!!

今日跑到25KM度掛住睇大大半馬回程返到未...就冇留意地下...唉...點知冇端端踩到個水樽...左邊膝頭扭了一下...起初都係少少痛...諗住減速都應該ok...但係到左28K就已經痛到停...好彩千辛萬苦見到"Red Cross"就問佢拿左膠紙狂包個膝頭繼續慢跑...每次見到Red Cross都問佢地拿膠紙再包...更有D Red Cross叫我停...但係心真係好吾甘心吾想停...就係甘捱到返終點...捱足十幾K好好彩可以返到終點!!!

特別多謝馬拉兄...途中見到我停...專登停下問我乜事及想停下幫我...多謝你馬拉兄!!!非常多謝你!!!

多謝亮哥幫我影相...多謝甘多位長跑網師兄既關心問候...

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-12-5 20:21 發表
番黎lu! 今日見到好多人只有一張號碼布,沒有紀念獎牌、毛巾及背心拿,好慘呀! 唔知後來有無機會取回紀念獎牌、毛巾及背心呢?
有幾個外國人也逃不過這命運,d義工錯誤將獎牌掛在他頸上,一發現無後便果張號碼布,即 ...

亮哥:我琴日冇check到...返到家先發現只有一張咪掛一張lor...所以跑完之後佢話吾俾...真係同佢死過...
最差係果個負責人d態度差到...佢話"你得一張,我就吾俾 that's all...我吾想再同你講"...頂佢...
最後佢地check返我粒chip d record之後都俾返我...

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 小叻 於 2010-12-5 22:36 發表
我今日感冒病病地, 一上橋開始已經發冷和唔舒服, 辛辛苦苦死捱返去, 衝線後發現佢唔肯比完成牌和毛巾我, 態度仲好強硬, 當堂想喊出來~!
報名費和旅費已經貴, 頒獎又等咗粒幾鐘, 下次都係咪攪~!

除左強硬仲好串

升級   28.85%

該用戶從未簽到

at the Website:

無法於限定時間內完成賽事之運動員將不獲發給紀念牌

升級   28.85%

該用戶從未簽到

比因師兄:下次一齊吞左澳馬佢

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-12-6 12:12 發表

比因, 記得SEND 令相俾我啊~~

咩相黎架?

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-12-6 17:35 發表

咁你尋日跑完有冇沖涼架?" />" />

小師妹...我都有同一個問題想問架la...