香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

毅行 --感激無限+終極狂想 短片 ~~在第107頁 ~~

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜超強隊伍 [挑戰無限] 正式成立 !  

超膠層 onon、繽紛樂 繽紛寶、T-back王 Terry、超膠(層朋)友 偉雄,

努力 x 102k x 42.195k !

W28 ... 冇得玩的可能性非常非常非常非常非常非常非常低 !

祝 : 早日 confirm !!

升級   0%

該用戶從未簽到

係咁呀,咁我祝 :

港島老實人B隊[挑戰無限] 早日confirm !

哈哈哈哈 !

升級   0%

該用戶從未簽到

有terry有繽紛寶響樹,又點會甘心同你"行"吖, 一個二個都腳踏風火輪,快到冇朋友。

我想漫遊一下都唔得,除非有慢腳肯陪我。(不過呢度想搵慢腳其實好困難~ )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 山海赤子 於 2010-7-15 20:45 發表

才子, 你無視左我ge 存在
我乜輪都無, 至鐘意漫遊

... 唔好意思 ~

不過,放"山海赤子"歸山、落海,咪即係放妳返去妳地頭,仲唔放火放到冇朋友 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 山海赤子 於 2010-7-15 22:05 發表

上次行大嶼山你好似全程都係我前面喎

上次落雨淋熄妳道火之嘛。

升級   0%

該用戶從未簽到

祝 : 港島老實人B隊 [挑戰無限]

明天開操大吉,順順利利 !! 加油 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wadee 於 2010-7-17 19:06 發表

話時話
你地聽日究竟行邊條呀

原帖由 onon 於 2010-7-17 13:04 發表

1) 薄扶林水塘道 > 港島徑2, 3, 4, 5, 6.....

2) 薄扶林水塘道 > 山頂 > 白加道 > 布力徑 > 黃泥涌峽道 > 紫羅蘭山 > 孖崗山 > ....

第一次召集....預行/走4-5個鐘度...

Plan A : 行 1) or 2);

Plan B : 到時先算。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wadee 於 2010-7-18 11:24 發表   

咩"挑戰無限港島老實人B隊"唔係今日開操嗎

佢copy人地尋晚個post呀嘛,佢今朝GM post都當咗我係馬飛啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

查實onon無限大隊長返來未架 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-7-19 02:30 發表
one more :

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

非常之精彩 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-7-19 09:11 發表
PHOTO 1-4 張係直接POST上去...大家可以見到,
PHOTO 5-7係LINK 去 FOTOP.net...我琴晚可以見到。。。而家見唔到。。。。。各位版主..WHY???

terry,我冇fotop a/c,不過之前幫朋友攪過d setting,
而家唔知仲up唔update,睇下幫唔幫到你。

login入去fotop,會有個 "設定",
click入去 "設定",在相冊保安內有個 "相片外連控制",
揀 "apply setting to nested albums"(大約係咁,唔肯定~),然後 "enable" 佢。

咁就可以link相,如果唔咁做係,佢會截晒外鏈的hyerlink。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-7-19 11:06 發表

掂 !!..果然係 SO東坡 ! Thanks !

唔駛客氣,最緊要幫到你。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 肥哥哥KC 於 2010-7-19 11:08 發表

露晒啦

露褲腳啫 ~  

升級   0%

該用戶從未簽到

terry,我在 like 咗你個 album 啦 !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-7-28 13:09 發表

Terry啲相好靚, 人間仙景咁~~~
今個week我都行1-3, 希望行得晒

菲菲 ctse 努力、加油 !   

會唔會影相呀 ? 其實夏天行山同影相有時唔知點處理。
有陽光行山辛苦但係影相靚。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Kc@ruby 於 2010-7-29 12:26 發表

冇計喇,D大隊長加十卜走哂去,我做伴遊都要跟得到幾多得幾多嘛。

kc@ruby,我本來想留後陪你架,真架。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-7-30 15:02 發表

thanks simon~~~
我今個月操咗咁多次都係用手機影咗几張咋......都無帶相機,
見到terry啲相咁靚得個恨字

我都只係起步前黐佢幾張相咋,不過都好開心 & 滿意了。

升級   0%

該用戶從未簽到

請問"挑戰無限"星期日會點安排 ?
6 7 8 ?
我不自量力,有少少興趣啊。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-7-31 10:55 發表

集合時間:7:10
地點待定:BUS 81, NO 8 stop (聯合商場對面,向MK行50米到, NOKIA門.)
http://www.kmb.hk/tc/services/search.html#

預計明天有6-7人 : B隊4人+P仔,來, Simon
Simon  and 偉雄 :TBC
明天華哥會係鉛礦坳 SUPPORT 我D 大約3L-4L 水 (人每人0。5L∼水)
我D出發後 2 ∼ hour 會到 鉛礦坳 (距離11KM ~, 要上2座山)預計 9:30會同華哥會合.

多謝華哥 !!!

由於我明天三點要到朋友宴會幫手打點。

1) 行 6 7 8,我怕會趕不及兩點回家梳洗更衣,
2) 如果只行 6 7,鉛礦坳有否交通可先行離隊 ?
3) 山長水遠去行 6 7,約12K,會否太短 ? 自己去跑步更好 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

請問係咪第七段鉛礦坳冇交通可先行離隊 ?

如果係,為免趕唔切下晝另一約會,我聽日唔去喇,唔好意思B Team各隊員。