香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

科學園半奧運三項鐵人賽前實地操練25/7(SUN)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

到!
會遊水!

但果日天氣麻麻地, 係咪一早再 confirm?

升級   100%

該用戶從未簽到

擒日玩蟻行, 今日再玩三鐵, 加埋酷熱天氣, 真係體力透支...

番到嚟扒咗盒半飯盒, 跟住訓番兩個鐘, 好滿足!

今日唔該晒 jason 兄安排 ge 三鐵特訓, 好多人好熱鬧,
仲有兩個小鐵人添...

今朝水面風平浪靜, 好好游, 只係雜物多咗啲, 濁啲,
可能早排落完大雨!

條路車唔多, 奇怪單車都唔多, 以為會有其他三鐵會今日操練添!
車架重始終蝕底啲, 去到35、36到, 俾好多ching 界!!

雖然車唔算多, 但都有少少意外: Wilson 兄以為要踩5個圈,
第2 個圈同人有碰撞, 擦損唔少地方, 連頭盔都爆咗,
希望呢個禮拜擦損地方可以埋口, 繼續比賽!

反而今日練跑人多啲, 泰基同樂華都有唔少 ching 响度練跑,
(仲見到大圍兄經過添!!) 因為分開三次練, 三次時間都幾平均,
每次唔洗 10分鐘!!

最後唔該 key 兄接送, 慳好多時間!