香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

第26屆那霸馬拉松 (5.DEC.2010)

升級   76.8%

該用戶從未簽到

我同15個會友都報左名啦, 現在搵緊團, 有無人有興趣一起去?

升級   76.8%

該用戶從未簽到

多謝iou師兄提供資料.  我希望可以在HK找到團去.  我預算費用是五千港幣左右, 因為現在見HK旅行團都無做緊呢個價錢. 我也問緊專辦跑步團既旅行社, 待有進一步消息再告訴大家.

升級   76.8%

該用戶從未簽到

我等緊進一步消息, 旅行社講他們也是等緊航空公司既價錢. 我想五千元大致上可以. 因為現在暑假旺季旅行社都係做緊五千元玩4天. 何況到時唔係旅行旺季.

升級   76.8%

該用戶從未簽到

原帖由 bangdoll 於 2010-8-6 12:27 發表
Do they have HM ??
只有全馬.  我們有一些女會友都只係有半馬經驗, 今次都去挑戰一下自己

升級   76.8%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-8-6 16:37 發表
沖繩島機票 : 東方航空 $2750(上海轉) , 香港快運航空 $3570 (直機)...未加稅

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4689&extra=&page=3594
我估package或group會平一些.  我見到永安有一個團3日留沖繩2日住台北. 你啱喎.