香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2010.11.21 香港國際機場翱翔活力十公里

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

我都係 [主場] 喎 !

師兄快啲好返, 有緣喺機場見 !

正 !

升級   0%

擦汗

原帖由 econecon 於 2010-8-21 12:38 發表
    唔知幾錢呢? 搭車入去都幾貴機場.

線應該係博覽館開始, 搭車去博覽館, 差唔多廿蚊啦 !   (唔駛搭機鐵呀 ! 機鐵貴 !)
    博覽館跑返轉頭, 有部分好似係 [機場緩跑徑] !   

升級   0%

擦汗

原帖由 W@ll@ace 於 2010-8-24 20:55 發表
    非會員要成 HK$180. 都幾貴wo

會員 $130

咁即係, 去入會...... 先報名.   

升級   0%

擦汗

原帖由 得得地 於 2010-8-25 00:54 發表
    會員 $130
    咁即係, 去入會...... 先報名.   

今日問咗, 入會應該要 $60, 會藉去到年尾.
    但係就慳返 $50 報名費.

原帖由 monsterjoe 於 2010-8-25 15:10 發表
    報番個機場員工組先 ^^
    還是長跑網有團體報名?

借問聲,
    師兄, 報名係咪即係, 又要揀年齡組別, 又要揀埋 [機場員工組]/[工聯會會員組] ??   

[機場員工組] / [工聯會會員組] 另外分開有獎 ???   (不過, 都唔關我事, 我唔會有份攞獎.)

升級   0%

擦汗

原帖由 monsterjoe 於 2010-9-4 00:19 發表
    咁多個格, 選擇一個, 無重複

吓 ?
    咁咪... 即係分開咗 ?
    機場組/工聯會組, 分開咗大家報嘅年齡組 ??

不過, 有晶片, 又唔係攞獎, 理論上都冇乜所謂嘅.          Thanks !

升級   0%

擦汗

人工智能報名區

1.  wlau
    2.  alfredfong
    3.  Blurmax
    4.  Maurice
    5.  不停向前
    6. purejoey
    7. Gary
    8. 祖祖
    9. luluwong
    10. hokiu
    11. 呀招 (差幾日夠16, 報左先算 )
    12. 得得地 (主場)

主場, 跑機場, 試吓都好呀 !   

升級   0%

擦汗

攞咗號碼布同衫,
    係一件白色冇袖 Tee, 幾好 !   

根據章程,
    八點係啟動禮, 八點半先起跑.
    但係行李寄存就七點九收......

即係話有半個鐘, [要] 參加/參觀佢嘅啟動禮儀式.   (希望唔好咁逼咁曬啦 !)   

升級   0%

擦汗

主場出擊, PB 成功 !   47:07   
    報咗工會 UM 組, 偷雞榜上有名第八, 不過冇獎 !   

升級   0%

擦汗

原帖由 rabbit88 於 2010-11-21 12:08 發表
    邊一度可以 check 時間.  thanks

今日大會司儀講, 好似要12月幾號前, 喺大會網址度睇.
    哩啲工會賽事, 唔係跑會攪, 我估要等好幾日或更耐先會有正式晶片時間.   

升級   0%

擦汗

原帖由 purejoey 於 2010-11-21 11:29 發表
    都有留意Ching 的一路以黎的表現,有咁好成績真替你高興,亦感染到小弟。
    Ching 的成績已成為小弟的目標

原帖由 blurmax 於 2010-11-21 12:39 發表
    Tak Tak Tei Ching,
    Congratulations to ur good run and PB!

謝謝 purejoey ching & blurmax ching !   

跑步不斷有進步, 真是有趣 !   
    有少少相, 係跑完步攞埋行李之後影嘅.   

http://picasaweb.google.com/duckduckday.99/Airport10kmRun#

升級   0%

擦汗

收到張證書
    去返個網址睇返, 原來有段短片, 工作人員真係做咗好多嘢 !   

不過...
    收號碼布當日, 發覺個名有問題, 又話會幫我改返,
    結果張證書都係冇囉...... 唔知再問返, 有冇得改到.   

http://www.my10km.org/