香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

19.12.2010珠海半程马拉松赛

升級   82%

該用戶從未簽到

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 街坊鄭 於 2010-9-20 13:41 發表
你唔好得個轉字....一齊報名喇.

就係等埋你吖o麻...

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-9-20 23:48 發表
跟句可靠消息暫定2日1夜馬拉松温泉之旅初步行程
18/12 由香港至澳門(自由活動)再由拱北關口過珠海~夜~住珠海3星級酒店(每房約$200,2人同房每人一舊)
19/12 珠海馬拉松-> 午飯-> 温泉-> 自由活動-> 晚飯 ...

巧開心呀!!! 希望我都去到啦...

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-9-21 00:20 發表

christy師妹當然可以去啦! 全平路,好好玩的,到開始報名再通知閣下!

唔該哂亮哥! 希望呢個日子得閒啦!!!

升級   82%

該用戶從未簽到

請問有消息未呀...? 幾時可以報名...??

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-10-13 10:38 發表

唔該晒亮哥...但家下click入去......要 "请输入测试密码" 睇怕都係未攪好晒

升級   82%

該用戶從未簽到

不如開個人工智能報名

跟大隊住宿往返
1. kf (半馬未報) (温泉+按腳)
2. allanccl  (半馬未報) (温泉+按腳)
3. 街坊鄭 (半馬未報) (温泉+按腳)
4. 街坊鄭大大         
5. 狗  (半馬未報) (温泉+按腳) * 個團係sat早上出發我就要變做自由狗了...
6. imchristy  (半馬未報) (温泉+按腳)
7.
8.
9.
10.

自由行
1.
2.
3.

升級   82%

該用戶從未簽到

撞左重要日子,行唔開喇...你地食玩跑得開心暢快d

多謝亮哥細心既安排

不如開個人工智能報名

跟大隊住宿往返
1. kf (半馬未報) (温泉+按腳)
2. allanccl  (半馬未報) (温泉+按腳)
3. 街坊鄭 (半馬未報) (温泉+按腳)
4. 街坊鄭大大         
5. 狗  (半馬未報) (温泉+按腳) * 個團係sat早上出發我就要變做自由狗了...
6. 兆聰 (半馬未報) (温泉+按腳)
7. kito (半馬未報) (温泉+按腳)
8. 牛牛 (半馬未報)
9. runrun (想報5K) (温泉+按腳)
10. michaelkclaw (半馬未報) (温泉+按腳看時間再定)
11. mill

自由行
1. rockiec
2.