香港長跑網  - 長跑長友

樓主: derek_cat
打印 上一主題 下一主題

19.12.2010珠海半程马拉松赛

升級   0%

該用戶從未簽到

不如開個人工智能報名

跟大隊住宿往返
1. kf (半馬未報) (温泉+按腳)
2. allanccl  (半馬未報) (温泉+按腳)
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

自由行
1.
2.
3.

升級   0%

該用戶從未簽到

不如開個人工智能報名

跟大隊住宿往返
3. 街坊鄭 (半馬未報) (温泉+按腳)
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

自由行
1.
2.
3.

升級   0%

該用戶從未簽到

不如開個人工智能報名

跟大隊住宿往返
4. 街坊鄭大大         
5.
6.
7.
8.
9.
10.

自由行
1.
2.
3.

升級   0%

該用戶從未簽到

珠海半馬係19號(星期日)跑,所以18號(星期六)過去,早去的可以週圍逛,睇下風景遊覽一下才晚飯,訓番覺好既,然後第二朝跑,跑完,有興趣的可以去浸溫泉及按腳,當晚就回港,所以不用請多少假。
閣下有甚麼意見? 要不要跑後慶祝....飲杯?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 michaelkclaw 於 2010-10-28 08:28 發表
Dear All,
我發現JTV在泰基網頁內出了一個 "珠海半馬拉松-2天遊樂團" 的旅行團$1100- 另加報名費.

無錯,長鴻有團,詳細資料見附件。

2010年珠海半程馬拉松2天團.pdf

169.97 KB, 下載次數: 47

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-10-29 22:06 發表

玩完返黎.........亮哥好happy吖" />" />
我而家睇到好似女仔突左腳..............咁點算好?

緊係好happy啦! 妳試過跑完馬拉松想死那一刻,人家給妳擁抱嗎? 我的運動員給我擁抱了三次,好high架!
cc師妹,都好平姐,豪d,一個人一間房咪得囉,芧溫蒂! 可能遲d有多一個咪無晒問題囉! 放心! 小意思,放心報名!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-10-30 23:06 發表

亮哥,個問題係" />" /> ...........我.............我........... 最怕.......黑" />" />

都無問題的,果日應該唔會停電,開晒d燈訓覺,咪唔會黑囉!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Netregistration 於 2010-10-31 23:25 發表
網上見唔到可以報全馬,有冇人知點報全馬?

今屆個標題仍然是2010珠海半程馬拉松公開賽,所以係無全馬報的,希望出年吧!

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

附上珠海船期表,大家可以諗下出發及回程搭邊班船。因為有網友星期六要返工,有些星期六唔洗返工。

升級   0%

該用戶從未簽到

船期及價錢資料由 kf 師兄提供,僅此致謝!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-11-3 13:53 發表

x9

咁各位要如亮哥所提及聯絡有關方面自行報名啦~ 珠海見~!

小dd禾星期6仲要返半day...所以都係做自由9,機會難逢,先經馬交過5關斬6將後再到珠海~

當日黃昏再匯合大家食晚 ...

果然係自油9! 話唔定何生請食飯! 斬多d斬多d!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

不如開個人工智能報名 :

跟大隊住宿往返
2. allanccl  (已報半馬) (温泉+按腳)
4. 街坊鄭大大         
5. 狗  (半馬未報) (温泉+按腳) * 個團係sat早上出發我就要變做自由狗了...
6. 兆聰 (半馬未報) (温泉+按腳)
7. kito (半馬未報) (温泉+按腳)
8. 牛牛 (半馬未報)
9. runrun (想報5K) (温泉+按腳)
10. michaelkclaw (半馬未報) (温泉+按腳看時間再定)
11. mill (半馬明天報) (温泉+按腳看情況再定)
12. Bobby  (已報半馬) (温泉+按腳)
13. allanccl's friend (已報半馬) (唔浸溫泉)
14.

自由行
1. rockiec
2.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2010-11-3 15:01 發表
撞左重要日子,行唔開喇...你地食玩跑得開心暢快d

多謝亮哥細心既安排

無問題,下次再一齊玩啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

不如開個人工智能報名 :

跟大隊住宿往返
1. kf (己給資料長鴻報半馬) (温泉+按腳)
2. allanccl  (已報半馬) (温泉+按腳)
3. 街坊鄭 (己給資料長鴻報半馬) (温泉+按腳)
4. 街坊鄭大大         
5. 兆聰 (己給資料長鴻報半馬)  (温泉+按腳)
6. kito (半馬未報) (温泉+按腳)
7. 牛牛 (半馬未報)
8. runrun (想報5K) (温泉+按腳)
9. michaelkclaw (已報半馬) (温泉+按腳看時間再定)
10. mill (己給資料長鴻報半馬) (温泉+按腳看情況再定)
11. allanccl's friend (已報半馬) (唔浸溫泉)
12.

自由行
1. rockiec
2. 狗 (半馬) (温泉+按腳) * 希望 sat 黃昏左右 join 到大家開餐
3  hobbywet (半馬) 一家四口珠海遊

升級   0%

該用戶從未簽到

托Joey打電話問過賽會,佢地堅持按規則辦事,即係一定要55歲以下才可報半馬,無得傾。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 街坊鄭 於 2010-11-12 08:56 發表
亮哥,我55到尾,一月份就56.我仲玩唔玩到半馬呀,可以可以幫我問下.如果唔得,長鴻會唔會自動幫我報10k.如果只可玩10k.唯有當旅行喇,我上次係乳源住宿間酒店都跑了7k.

(一)参赛者年龄:
1、参加半程马拉松项目年龄限16周岁—55周岁(1994年12月19日—1955年出生)。
2、参加10公里项目年龄限13周岁—60周岁(1997年12月19日—1950年出生)。
3、参加迷你马拉松项目年龄限10周岁以上(2000年12月19日以前出生)。

照以上規則,報半馬你無問題啊! Joey唔會收你$200報10K的,如果真係報唔到半馬,佢會先問過閣下才會改報其他的。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-11-12 10:11 發表
各位小弟仲擔心隻腳, 所以只係黎食同瞓, 唔跑喇~~

依然跟大隊做攝影師, 亮哥book 酒店照樣book 埋我唔該~~~

好的,謝謝攝影師哥哥!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 LEE良 於 2010-11-12 21:45 發表
今次珠海半程我D中山有8-10人來跑!

好呀! 到時又可以跟閣下打個招呼!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 LEE良 於 2010-11-13 22:25 發表

亮哥你好!珠馬跟的到就跟亮哥來跑

哎也! 小弟係慢腳一名,不要跟我呀! 到時在起步點記住來打打招呼,拍拍照,好期望認識閣下!

升級   0%

該用戶從未簽到

各網友請注意:
除左11.allanccl's friend (已報半馬及報左長鴻兩日團)外,
其餘是否不打算跟長鴻兩日團?
如果網友已報名/或打算去珠海,想買船票由香港信德中心去珠海九洲港的,請在這兩天內,在自己網名旁邊註明去及回程時間及幾多張飛。  下星期一(12月6日)長鴻周小姐會替我們買團體票,來回程$280一位。在此謹多謝長鴻周小姐的優質服務。

跟大隊住宿往返
1. kf (己給資料長鴻報半馬) (温泉+按腳)
2. allanccl  去08:30,回17:00 一張
3. 街坊鄭 (己給資料長鴻報半馬) (温泉+按腳)
4. 街坊鄭大大         
5. 兆聰 (己給資料長鴻報半馬)  (温泉+按腳)
6. kito (攝記) (温泉+按腳)
7. 牛牛 (己給資料長鴻報半馬) (温泉+按腳)
8. runrun (想報5K) (温泉+按腳)
9. michaelkclaw (已報半馬) (温泉+按腳看時間再定)
10. mill  去08:30,回17:00 一張
11. allanccl's friend (已報半馬及報左長鴻兩日團)

自由行
1. rockiec
2. 狗 (半馬) (温泉+按腳) * 希望 sat 黃昏左右 join 到大家開餐
3  hobbywet (半馬) 一家四口珠海遊

登錄/註冊後可看大圖