香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

雪地裸求平價 NB RC801 消息... thanks~

升級   0%

該用戶從未簽到

除左 Times Square 專門店賣緊 $549...有無師兄姐見到其它地方有而又平d 謝謝~
今日去左 睇混成 無...MK d 睇肉鋪都無... 我買開 NB 最多都係 $399... $549唔係迫於無奈真係接受唔到囉~

登錄/註冊後可看大圖

+1 0
上一篇︰2010年深圳民间第二届铁人嘉年华下一篇︰香港仔新人報到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2010-10-14 22:05 發表
RC801
今年NB在渣打信中第一次推薦
相信今年渣打嘉年華仲要賣正價(送很多百元的其他禮品)
要平到$399,相信要等些日子

不過真是好正
如果有得平又有43碼
雖然我整屋鞋,又不是用中掌
都想.....

Kin in Run ...

等多2日無咩好消息...我都要屈服架啦

我年頭見佢日本出左...著住RC800等佢等到家下...香港先有得賣...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 monsterjoe 於 2010-10-14 22:07 發表

入元朗nb特賣場睇下有冇 $399...

等我聽日打電話去問下先 thx 祖祖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2010-10-14 22:15 發表

我說2年,你說2日.....

Kin in Running

等左成年...又急住著...等多2日好啦... 不過話晒新出...真係唔似有$399
只係因買開nb既鞋都係 $399 家下要 $549 條氣唔多順...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wadee 於 2010-10-14 22:31 發表

咁啱ga
我買開ge NB鞋都係$399喎

wadee哥
我覺得 NB 既鞋 $399 先係佢既正價

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yanson8 於 2010-10-18 11:08 發表
有無130lbs以上的ching著過,請發表下意見~~

官方應該無註明岩幾多磅既人岩著...
不過小弟就岩岩好~130lbs 之前著 RC800 都尚算ok...著黎跑過10k/全馬...
同 NB 既 RC 係 for 比賽既鞋,係比較薄底... 每個牌子每個系列既鞋,都要自己親身試先知岩唔岩...人人都有唔同

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 100100100 於 2010-10-19 13:50 發表
just find RT801@399, 200X sport, Kwun Tong~~~~

唔該晒阿民~! 對RT801之前已入左貨拎黎跑長課 都係 200x 度買

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2010-10-19 10:22 發表
ching 你地去邊度買 nb 鞋咁平架?
2008鋪 係咪已經好平架啦??? " />" />

2008 或 nb outlet 應該都係咁上下平價,新款d或高階dd既咪多數$399...普通d既就再平d

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WalkBreaks 於 2010-10-19 20:47 發表
rt801見過實物, 呢對rc801睇相似乎正好多.

琴晚終於屈服左係 NB 既淫威下,屎左出去 isquare 間專門店度買。
朋友話帶埋渣兜寄黎既coupon可以折左既價再95折...但唔記得帶係身...

個銷屎哥哥見我個樣由 猴擒 > 滿足 > 帶點失落... 正常係佢鋪頭除褲發爛渣既時間
佢驚一驚照俾返95折我...$521入左呢對RC801...

因不嬲都著開NB既鞋,所以試鞋著上去果下...um...好熟悉既感覺...C服~

RC801 比 RT801...感覺上只係個鞋底唔同左(薄左即輕身左),仲有...底仲係慣性地硬硬地膠