香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 坑口公牛
打印 上一主題 下一主題

將軍澳新人報到

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

Hi, I'm new here and want to say hi to all long-run fans here

I live in Tseung Kwan O.  Below is my training route.  I'm a slow runner and usually finish this 10KM in 55 mins.

登錄/註冊後可看大圖

I've joined the Unicef 10KM too.  And also my first HM in SC Marathron in next year.
多多指教

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-11-24 23:30 發表

welcome to longrun.hk, jc ching

nice to meet you~!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jspong 於 2008-11-25 21:51 發表
hhi jc8866 ching,

我跑開既路線同你差唔多,不過你跑多運動埸外圍一圈

可能我地遇見過

都唔出奇架...... tko其實好細姐

升級   0%

該用戶從未簽到

有冇ching報左21/12既15km呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

請問 "綠戰衣" 係咩黎架 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-11-26 23:39 發表
jc8866 ching / ctse ,

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2308&extra=page%3D1

我地長跑網的 ching ctse 經常都會穿上長跑網跑衣去練跑或者比賽 ga ~~ 上面個 link 可以參考一下 ~ yhgyface7g ...

多謝推介

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-11-26 23:25 發表

jc8866 CHING 你好。
早兩日已報左喇。
你呢?

我因為腳傷一段時間, 想睇下30/11跑完unicef狀態如何, 再決定報唔報

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-11-28 00:58 發表
jc8866 ching , 記住UNICEF當日一齊影大合照 ~

多謝提醒.
因為同朋友一齊去, 要問下佢地先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-11-28 00:58 發表
jc8866 ching , 記住UNICEF當日一齊影大合照 ~

Unicef果日我有見到你地呀, 不過我同朋友一齊, 所以冇過黎影相,
見到你們一班人真係好開心

升級   0%

該用戶從未簽到

哈哈, 搵到我跑Unicef張相, 黃色衫 no.35291

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-6 07:33 發表
jc 兄,小弟會認住閣下個樣 ~~ 睇下平時撞唔撞到閣下跑步先 ~~ " />" />

帶住太陽眼鏡都認到?
hahaaa.... 見到記得打個招呼

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 saiiiman 於 2009-5-4 23:53 發表
咁勁既D人@_@;
我都係平曷跑下寶琳、寶明苑、將軍澳廣場及興建中運動場個邊'
但我跑下停下,,,

咁你一來一回都起碼8k啦, 快D報TKO逍遙團啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-5-5 16:34 發表
hi!我都係TKO新人.....入嚟報到先!!!

我上年12月先由屯門搬入嚟TKO,開頭都對本區不太熟識,
所以見路就跑,時常跑錯路,後嚟係另外討論區得知一D路線,現在已經對TKO既地方熟識好多.
原本2號想同大家係寶林跑,可惜太太病咗,未能出席.....
9號小弟例假,定必前來......

在此多謝"火仔"介紹這網站給我.....

火仔係我地既金牌招募員
咁記住9/5見喇~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-5-5 19:38 發表
runner_256 ching
你終於出現la,我等得你好苦呀" />" />

會黎既始終會黎, 更何況TKO逍遙團咁好玩...............

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-5-5 19:43 發表
9/5 我要返工" />" />  
團長記得幫我keep住個包呀" />" />

要叫點心師傅加重防腐劑先得喎~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-5-6 00:44 發表
唔係跑" />" /> 得快先有得食,要搶j" />" />jk ???
" />" /> 明白....我咁大份,打欖球咁衝埋去....一定有得食" />" />

今日一見ching, 又確係好大份, 仲快到影都唔見

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CharlesAF 於 2009-5-9 21:53 發表
.....跑十公里,大約50-60分鐘完成.......

你合晒資格喇, 逍遙跑係要黎逍遙架ma

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-5-10 01:24 發表

唔好嚇我(見唔到我個影)" />" />jhk 小弟還在世.........

下星期都要學大家逍遙吓" />" /> ........

係呀, 我淨係逆向跑去搵你地果陣, 見到部"衝鋒車"衝緊埋黎, 之後影到唔見喇~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 黎黎 於 2009-12-25 00:47 發表
大家好 新黎既 初開始跑 咩都唔識 水平很低
請大家多多指教 
暫時未能跟到大家的進度

唔好咁客氣啦, 有時間一齊跑下吹下水, 星期三/六都有約跑架

https://www.longrun.hk/forum/vie ... page%3D1&page=1

https://www.longrun.hk/forum/vie ... page%3D1&page=1