香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2011.3.20 K-Swiss 城市之王挑戰賽 (賽事取消)

關閉 [複製鏈接]

升級   43%

該用戶從未簽到

我都擔心攪唔成!

升級   50.5%

開心
  • 簽到天數: 4 天

儘有11天,但仍未收到取選手包的通知,會不會搞唔成嫁!?

升級   29.33%

該用戶從未簽到

在比賽來說重覆跑2個圈都會怕有些悶,但相信氣氛會好些,不知道大家會不會與相識的跑友揮揮手。

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   17.89%

該用戶從未簽到

條路線咁短..話就話2個圈
    其實只係來回跑4次

升級   71.58%

該用戶從未簽到

原帖由 peter2008 於 2011-3-8 19:42 發表
    上次在沙田市中心地下大堂取。

上次城市之王賽係新蒲崗SPORTSOHO 間OFFICE 取!
    沙田市中心取的應是力行社搞的沙田城門河皇者之戰

升級   0%

該用戶從未簽到

比賽名單已有我名,點解我仲未收到大會電郵確認報名通知?

升級   46.67%

該用戶從未簽到

相信係仲未有批文!條路真係有問題!

升級   29.33%

該用戶從未簽到

原帖由 chisuet 於 8-3-2011 13:37 發表

上次"城市之王"係咪都係新蒲崗個office度拎???
    上次在沙田市中心地下大堂取。

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

上次"城市之王"係咪都係新蒲崗個office度拎???

Yes - the office of SportSoho in San Po Kong!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 blurmax 於 2011-3-8 13:22 發表

The route map and runners list is available now, but there is still no information on when and where to collect the running kits :

http://www.sportsoho.com/k-swiss/

http://hk.myblo ...

據主辦單位以往既慣例,應該係比賽前果幾日要去新蒲崗個office度拎

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

The route map and runners list is available now, but there is still no information on when and where to collect the running kits :

http://www.sportsoho.com/k-swiss/

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

開心

原帖由 MJ576 於 2011-3-7 16:36 發表

前年, “綠色健康跑" 、"JESSICA Run " 同 “健康萬步數碼港”都係跑數碼港。

但舊年開始就淨得 “健康萬步數碼港”& "JESSICA Run" 。

舊年既 "JESSICA Run"係迪迪尼出面跑嫁
    今年先至回歸數碼港

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 econecon 於 2011-3-7 00:57 發表

咁我要check下個賽道先. 我本身練習會有時跑呢度

前年, “綠色健康跑" 、"JESSICA Run " 健康萬步數碼港”都係跑數碼港。

但舊年開始就淨得 “健康萬步數碼港”& "JESSICA Run" 。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2011-3-6 14:20 發表

普通人如以前嘅我... 根本唔知運動場係平時都可以入去跑步.       (以為係陸運會租咗場先得)
    我估就算知道渣馬以外嘅比賽, 都唔知係跑得快跑得慢嘅任何人都可以參加......   

...

好彩啦. 否則你既個人資料可能比人寄左出去

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MJ576 於 2011-3-6 14:03 發表

舊年 健康萬步數碼港2010 就係由數碼港上域多利道再返回數碼港, 要上落斜路......  

咁我要check下個賽道先. 我本身練習會有時跑呢度

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 econecon 於 2011-3-6 02:02 發表
    普通人只係知渣打咋" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />

普通人如以前嘅我... 根本唔知運動場係平時都可以入去跑步.       (以為係陸運會租咗場先得)
    我估就算知道渣馬以外嘅比賽, 都唔知係跑得快跑得慢嘅任何人都可以參加......   

本來都有興趣參加哩個賽, 話晒跑城市街道,
    後嚟都係冇報, 估唔到... 而家好似好多問題咁......   

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 econecon 於 2011-3-6 00:10 發表

佢係應該有部份路段係馬路(平日唔可能比你跑既路) 不過真係唔適合比賽. 反而港島區點解唔試下域多利道, 不過又係好窄.... 條路..

舊年 健康萬步數碼港2010 就係由數碼港上域多利道再返回數碼港, 要上落斜路......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 LL3578 於 2011-3-6 00:42 發表

果陣未真係加入長跑界ma~~
    我計既所謂出道,係跑D普通人未必會知既長跑賽開始計
    以我加入呢個forum開始計,今年呢個月既21號就剛剛好一年

普通人只係知渣打咋

升級   0%

開心

原帖由 econecon 於 2011-3-6 00:06 發表

咩叫未出道都跑左1次?

果陣未真係加入長跑界ma~~
    我計既所謂出道,係跑D普通人未必會知既長跑賽開始計
    以我加入呢個forum開始計,今年呢個月既21號就剛剛好一年