香港長跑網  - 長跑長友

樓主: -R-
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙約跑 2 週年 Gathering 跑

關閉 [複製鏈接]

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-12-16 17:01 發表

你都有所不知.
今次兩週年. 我只係尋日臨尾主動出擊邀約左兩個人. 兩個都應承左.
就係祖祖同christy
威望?? 係無望囉.
所以都係靠你同edith穩陣d. 對你.,.地有信心多d. ...

本來希望來跑 + 喜宴, 但剛好公司這幾天有事情,沒時間/心情,現在總搞好了,希望能明天跑跑,星期天跑沙田10k 不要出洋相,這是我的第一次啊。。。

下一次來吃飯的話,也帶”葡萄汁“敬各位師兄師姐。。。

烏拉,你好有影響力啊。。我是新人,比你的熱情令我能跟大家碰面。。。

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-12-16 19:05 發表

盟主果然係TKO 舉足輕重既人物呀 !!.

你地每一位都是我跑步的原動力。看到那麼多師兄/姐跑步,跑得那麼好,覺得自己很渺小啊。。

今天早上也早點起床,跑了6k,是很小,但鼓起勇氣爬起床,在冷天跑都要一點點動力啊。。

希望週日看到在沙田大家見,我跑10km,希望比大家跑半馬的快回終點吧。。。

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-12-17 11:49 發表

x 2 太少啦.
咁冷都可以黎一個晨早跑, 依一方面真係更加值我我去學習呀, 讚好呀 x 911 " />" />  

實不相瞞,我錯過了鬧鐘,但剛好有生理需要起床了,見天氣不錯(沒下雨),便出去跑跑。都是早45分鐘起床。。

今天感覺比作天warm 些,可能沒下雨,作天在等巴士上班時冷到