香港長跑網  - 長跑長友

樓主: -R-
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙約跑 2 週年 Gathering 跑

關閉 [複製鏈接]

升級   11.35%

該用戶從未簽到

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2010-12-13 13:56 發表

凍D好,甘先會跑得快D嘛~~hgj091" />" />hj

快極都要俾你介嫁啦..........

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-12-14 17:50 發表

係咪應該推舉豬豬黎做呢?  " />" />

豬豬未必有呢班fans咁忠實wow........

升級   11.35%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙約跑 2 週年 Gathering 跑

日期:2010年12月15日 (星期三)
集合地點:將軍澳運動場 (副場)
集合時間 : 7 : 15 pm
熱身時間 : 7 : 30 pm
開始時間 : 8 : 00 pm

活動:1. 先在運動場慢跑熱身約 1km

2. 拉筋大約20分鐘

3. (約8.5km):  將軍澳運動場出發 > 寶邑路(將軍澳站) > 調景嶺站(交通燈位折返)>
                            蓬萊路 (清水灣半島) > 環保大道 > 右轉康城路(盡頭迴旋處沿路折返運動場)

4. 特訓 - 百好宴會廰 - 將軍澳培成路8號南豐廣場一樓 R3 號 (坑口站B2出口)

報名(reply 時先 copy 名單..再加上自己名字):

(排名不分先後, 請註明組別及是否特訓,  勿跳層, 勿加大公仔, 勿加大字體  )

1. -R- (跑 + 特)
2. Rebecca (跑 + 特)
3. 車仔 (跑 +特)  (KK隊長的火車頭隊友仔 )
4. Kin (跑少少 +特)  
5. jun (跑 +特)
6. 路路
7. 烏拉 (跑 +特)
8. mill
9. 馬神 (跑 +特)
10. Edith (跑 +特)
11. 夢璃 (跑 +特)
12. chanlouis911 (跑 +特) (***我係kk's Fans x 911***)
13. 狗 (跑 +特)
14. maylam (跑 +特)
15 iceberg99 (跑 +特)
16.馬拉 (跑 +特)
17. 昌 (終於可以準時到+特)
18. cc
19.wah
20. 金金(自由行+特)
21.駿3182(自由行+特)
22.Ring(跑)
23. JC (仲病緊, 跑唔到, 但係逍遙跑生日, 點都到, 只特)
24. Matthew(跑, Edith's fd)
25. 哈利 (跑 +特)
26. 熹 (跑 +特)
27. 大雄 (跑 +特)
28. 靜儀 (提早起步跑 +特)
29.  豬豬 (唔跑唔得喇..., KK'S FRD... 哈哈哈)
30. KK (跑 + 特, 但係唔飲提子汁同啤酒)
31. wongc (打錯字, 我其實係kk's fans)
32. 亮 (跑 +特)
33. runrun (自由行+特)
34. tin chung ah mau (跑 +特, kk's fans too)
35. bolo
36. 活
37. PETER FONG ( ONLY 特)
38. laputa99
39. 大師兄....
40.

101......  Stephen Yau --- 我到時你地既香港時間10點鐘我打電話比校長, 叫佢放大個喇叭等我同大家講聲...."飲杯"  
缺席:
101. 阿聰 (重病高燒)

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2010-12-15 14:30 發表
給我認識的人:

今天是兩周年紀念跑,很開心,亦有些感觸。當中有些人已經認識了兩年,因跑步而認識大家,不簡單。

每一個人在社會上都有自己的責任,例如工作、學業等。這些之餘,家庭又是人生中最緊密的關係 ...

極有同感......家人的體諒才容許我出來以跑會友.......多謝家人...亦多謝大家對小弟的指導.......

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 chanlouis911 於 2010-12-16 01:28 發表

盟主的文采越來越令人感動。。。

同感.... 盟主既文采真係有感染力.. 愈睇愈正.............

升級   11.35%

該用戶從未簽到

尋晚真係好正... 太多野飲啦....多謝哂大家的紅酒及rum酒(硬野都出埋..飲死人咩)

個人特別喜歡在風雨中跑步.. 好似昨晚的情況. 天氣凍不特止. 還要應付迎面而來的冷雨. 箇中滋味真的自己才知道.. 更難得有一大班傻既一起跑....多謝大家.......

都係個句啦.....飲杯啦.......................

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2010-12-16 10:06 發表

大師兄.......你傻架?........不過我都係!  回程時落全大雨逆風跑, 真係要出盡力同佢死過咁 - 個下覺得自己好堅............強.

黃師傅... 你好似已經完成恢復了bor...............等睇表演........

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2010-12-16 11:17 發表

事實上, 從來未好過, 只係毒癮發作, 唔跑唔舒服, 所以唔理咁多照跑.

昨晚一聽見拳王話有神醫, 又諗住去睇下.  係呢, 拳王你仲未PM比我喎.

花子個邊都好似有個"eason" 好得嫁bor.. 等我問下佢先.

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-12-16 15:16 發表

咁要你同edith加油啦

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 QQ爸爸 於 2010-12-16 22:08 發表
尋晚兩週年聚會~超正!超開心!
多謝各位師兄師姐0既蛋糕, 紅酒, 禮物及熱情款待!!!
希望大家長跑長友, 期待3,4,5,6….週年既來臨!!!

p.s 多謝昌哥做我私人教練~特別加操"3重天"特訓....啤酒->紅酒->rum酒->紅酒- ...

依.........呢兩日唔見昌哥出post 既.. 唔通就係咁俾q爸攪定左?

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-12-17 11:49 發表

x 2 太少啦.
咁冷都可以黎一個晨早跑, 依一方面真係更加值我我去學習呀, 讚好呀 x 911 " />" />  
X911

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-12-17 13:03 發表

昌哥冇理由咁易俾人隊到既...... 下次再同Q爸飲過 " />" />

係啦...可能無心理準備有人可以同佢練過.....所以有d輕敵... 點知原來Q爸既酒量係咁堅......失敬....失敬...