香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

Ironman China

升級   21.55%

該用戶從未簽到

真的嗎?
5/22/2011         Ironman China
Registration Entry Date 05/01/2011

+1 0
上一篇︰Improve Your Core Strength. Core muscle is important for runner下一篇︰^^2010賽後投票總選^^

升級   21.55%

該用戶從未簽到

http://ironmanchina.com/
started
睇下大家點睇
我就想玩703 試試
IM 我就應該未ready
因為我未有信心可以係單車上面6個鐘.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

香港特別行政區又點分呢?
011中国铁人赛(全程)

国际运动员
$500.00 美元,包含系统服务费(从报名开始至2011年1月31日止)
$550.00美元,包含系统服务费(从2011年2月1日至报名截止)

中国运动员
$400.00 美元,包含系统服务费(从报名开始至2011年1月31日止)
$400.00美元,包含系统服务费(从2011年2月1日至报名截止)

2011 中国70.3铁人赛(半程)
国际运动员
$225.00 美元,包含系统服务费(从报名开始至2011年1月31日止)
$200.00美元,包含系统服务费(从2011年2月1日至报名截止)

中国运动员
$100.00 美元,包含系统服务费(从报名开始至2011年1月31日止)
$100.00美元,包含系统服务费(从2011年2月1日至报名截止)

2011 中国70.3铁人接力赛
国际运动员
$575.00 美元,包含系统服务费(从报名开始至截止))

中国运动员
$280.00 美元,包含系统服务费(从报名开始至截止)

升級   21.55%

該用戶從未簽到

會準時lunch time 之後報, 吾知中國人係咪真係有discount?

升級   21.55%

該用戶從未簽到

係中國住酒店 我地都係海外遊客價
大陸人住香港酒店都係 海外遊客價

升級   21.55%

該用戶從未簽到

70.3 (半程赛)报名
现在报名!

升級   21.55%

該用戶從未簽到

用回鄉card number 報都得wor...都幾求奇.
Non-Resident - Early Bird_Active Event_Fee
Subtotal:         $200.00
Service Fee:         $11.00

ERROR
Will Ironman Ironman 70.3 Taiwan be your first Triathlon at this distance?
請問這會是您的第一個113km / 70.3miles距離的鐵人三項比賽嗎?

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2011-1-12 17:37 發表
加油呀各位~~~

今年我都想去台東玩下, 睇下今年仲有無人過去

係lor, 去啦, 北京酒店咁平, 之後去北京影下相都好亞...6月既北京我都未去過.
戰記都去...睇同影相.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

我都今個星期日跑完scm 即攪
目標都係 27-29/5 既 薊縣2-3星酒店 + 北京 27/5午 - 2/6(或5/6) 既機標
希望同我上年3月去北京時既價錢相約