香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

1月26日北區跑友兔年團年飯! 新年快樂!!!

升級   4.75%

該用戶從未簽到

1月26日北區跑友兔年團年飯!  新年快樂!!!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        虎年就咁過左,  兔年就黎到喇!!
新年前大家黎食個團年飯啦!!

1月26日 集合地點上水北區運動場
時間7:00PM 開始練跑,
大約9:00PM 用餐

1. kito
2. stanwong
3. bello
4.
5.
6.
.......

誠邀各區跑友加入, 我地北區盡地主之宜請飲酒!!

有酒帶請係下面報到
kito - 白酒一支

升級   4.75%

該用戶從未簽到

升級   4.75%

該用戶從未簽到

除左上面的多謝...
我都要謝謝 Wong Sir 教左我幾招療傷的拉筋方法
謝謝Rebbecca ctse, 個地方就腳又合適
謝謝堅哥的耐心解話,令我的一串問號和嘆號,變成了一串嘆號和問號

謝謝7哥一句年少氣盛,令我差點笑翻肚,依家諗起都好笑
夢梨你個名一點也不像可以被七哥生得出,見到真人先知真相

謝謝傑少pm問我黎唔黎一齊吃飯(依點要反覆再說)

在體育場竟然有兩位師姐把我認出來,還叫我名,說是去年足捷會坐隔籬台
請恕在下老人痴呆,又還以為妳地會一齊吃飯,所以沒有好好跟妳們問問好聊聊天
不好意思,有緣再會!
p.s. 靚仔馬王:最後去了誰的家?

Thanks guys for everything!

有幾張花子大哥,同廚師大佬影的相:
相簿

密碼是7嫂請食朱古力的牌子,唔記得無得睇,呵....

登錄/註冊後可看大圖