香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2011.3.6 第六屆「金甘地越野嘉年華」(Go Gold Race 2011)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

07 年玩過, 今年應該再玩~~
Hei, 佢係11.5K之前有幾個TASK,
全程要幾奈就要睇你玩幾奈可以完成佢O的TASK喇^^

升級   100%

該用戶從未簽到

佢LEE個比賽唔係好難架咋, 始終係"嘉年華"...
想當年我O的TASK係數獨/ 放紙plane/ 穿針線/ 兩人三足/ 兩個人飲一支夏枯草等...
之後個幾年聽聞加左O的定向...
不過我相信佢預3.5hrs你跑開O既一定無問題, 有興趣不妨一試^^

升級   100%

該用戶從未簽到

打左去confirm, 比賽一如以往有Task玩~
我問佢有冇定向lee個task,問左好多次佢都冇直接回應,
只係話唔使點用地圖, 沿途有指示

而比賽地點係西貢大灘^^

升級   100%

該用戶從未簽到

試下啦~跑開應該冇問題~同埋記得搵Parter¬佢係2人一組的^^到時見

升級   100%

該用戶從未簽到

07年玩過幾得意幾好玩, 今年o的task就好無意義, 唔好玩~~
另外, 我o地等左兩個鐘先頒獎, 到頒個刻先知比大會抽起左, 由頭到尾完全無通知!!
o哂...好失望!!

另外, 要多謝mill姐蝦條, 哈哈!! 好好食!!!!!!!!!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

我係女子挑戰組第三個隊呀, 大會無Contact 我呀!!
我比哂資料個個大粒野架喇已經!!!!!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

我O地即場有同高生理論, 不過講講下佢要車嘉賓走, 我留哂contact架喇, 不過到依家一個電話都無=.="