香港長跑網  - 長跑長友

樓主: jackalinhk
打印 上一主題 下一主題

港島南區

升級   68.33%

該用戶從未簽到

貓兄 水兄 ....你哋聽日係唔爬上山頂呀 晨早630爬好聰明喎

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 靜水 於 2012-4-22 14:42 發表
猫ctse,因為水畏高要慢慢爬上去。今日天氣好靚,並有幸目睹坦克ching的高大形像,今日好多ching ctse都好快, 大家都好"巔"。

水兄 感受到你巔茵上身的開心 多些野吓呢d癲茵你就多些開心啦...我就癲唔起啦 (跑太慢了)

升級   68.33%

該用戶從未簽到

何 水  兄
你地喱埋咗喺邊樹阿?

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 阿何 於 2012-4-25 16:25 發表
最近個腦short左,成日offline。靜水師兄忙得很。貓師姐你個5/1做咩偷鷄?

貓兄....我偷鷄...係為 補 住九条貓命...希望下年 5.1 可以唔使偷鷄啦
呢幾日攰到冇朋友, 所以偷懶冇跑, 睇咗套大陸劇 : 媳婦的美好時代
好好睇,,,你睇吓啱唔啱睇啦......準備等多陣落楼爬76層楼梯...爬 爬...

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 靜水 於 2012-4-26 20:58 發表
嘩. Ching 三鐵今年預埋你. 星期六OT. 唔跑得. 你休息吓準備5.1勞動.

水兄...你努力搵食啦... 食飽d... 就跑快d ....  晚安啦

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 阿何 於 2012-4-26 19:40 發表
76層樓梯?師姐你真係我地嘅偶像。
我至好推埋劇,而家追緊日劇「相棒」。早幾個月一口氣看了600多集卡通「柯南」。

貓兄...錫住四只貓腳阿...錫住錫住阿.
你應該係我姨生仔仔的偶像了,,,,佢而家開始睇緊 「柯南」睇咗十幾集, 我以前都有睇的.
謝謝你的推介...我會睇的.
晚安啦

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 阿何 於 2012-4-27 16:23 發表 各位師兄師姐,可能要回澳洲奔喪,遲些再約跑,你地咪偷懶!

阿何師兄

唔好太傷心。處理完親人的後事。
返回香港再一齊跑健康跑開心。
我會聽你話~~唔偷懶的。

升級   68.33%

該用戶從未簽到

阿何師兄               
                             靜水師兄    

你哋幾好丫麻  

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 靜水 於 2012-5-9 13:23 發表
猫Ctse 妳好, 勞動節有冇認真勞動,我近來很好.. 係好賴,星期日與何ching係山上偶遇,一齊跑咗10K,依排佢要處理吓一D私事,因此好少上尼。不過佢今年要玩毅行,鬥志可嘉。而我今年只操過一次水, ...

靜水兄 51天氣好熱, 我哋成33個人都好努力跑, 好開心. 你去睇相睇片阿, 你會感受到的.
夏天跑步真係好大挑戰......我驚跑唔郁.......都唔知典算好
係喇...你玩過幾多次生鐵啦, 好厲害呀, 支持你參加, 有目標, 就冇得懶啦
你有冇玩過毅行阿? 生鐵&毅行我覺得係超人玩的東東  支持何貓兄

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 macwindyhk 於 2012-5-9 13:25 發表
好耐無見咁多位, 仍傷患困擾......

但眼見體能下滑,係呢個MOMENT我要爆喇

靜水兄同阿何兄, 幾時會再跑?

阿貓C姐好似今時唔同往日了........

macwindyhk兄, 好耐冇見啦
我都仲係跑咁慢, 刻意爬斜路梯級練長咗条氣所以可以跑耐咗, 瘦咗8磅, (好慢呀,)
你膝頭仲末好返?? 醫生點樣講阿??
明白你的心情的, 不過都心急唔嚟的, 耐心抖好雙腳阿,    留得 ......  那怕.....

升級   68.33%

該用戶從未簽到

波波師兄, 你好  請多多指教

呢度d    大人    去晒    水塘    潛水
                                                       ,

應該             好快             浦頭               架啦

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 阿何 於 2012-5-15 13:45 發表
Hi,各位師兄師姐,上星期買了2對新跑復操就揰見靜水師兄,感覺體力有些不足。貓師姐你好似有運動國的9拆咭?

貓兄    運毒家9折咭  係問施蛇借的

貓真係着數過人, 一着就四雙鞋 係喇, 前腳同後腳分別係咪牌子架, 好着嗎?

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 阿何 於 2012-5-15 19:36 發表
一對厚底長跑,一對中底日製比賽跑,著對快鞋在運動場係甘易練左幾個圈,第二朝初初真係行唔到。
早知問施sir借咭,慳返幾百蚊!

貓兄,
前後腳加埋幾多錢呢?
你有冇問吓買滿幾多可以做埋會員阿?
來緊週六4pm, 施蛇帶跑機場東去探海豚 + 送太陽伯伯收工,
你哋都嚟啦
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=16874&extra=page%3D1&page=8

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 阿何 於 2012-5-16 08:01 發表
慳到幾百蚊(冇三不成幾),自己計下。" />" />" />" /> " />" />" />" />
星期六我ok噃,事關靜水師兄又去左台灣!

貓兄      運毒家買滿$800可做會員. 星仔好似又肥咗 星期六見啦

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 kin8333 於 2012-5-17 08:05 發表
各位早晨

晚安  波波師兄   晚安大家

升級   68.33%

該用戶從未簽到

何   水    兄

恭   喜    晒

加   咗    滴

强   水    兄

升級   68.33%

該用戶從未簽到

嘩...南區越嚟越熱鬧呀

升級   68.33%

該用戶從未簽到

好勁呀   
真係要上山頂飲返杯賀一賀佢