香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

25K 同30K 唔見有香蕉........頂 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

大會刊物寫明25K 同30K有香蕉,:
http://www.hkmarathon.com/marath ... ners_Guide_FMHM.pdf
我去到25K唔見有香蕉,去到30K一邊跑一邊問工作人員有沒香蕉.工作人員話去攞

大哥....我好多謝你去攞,但我沒可能停下等你 !
唔係一早擺好係台面咩. ! ? 你收起香蕉定你唔記得擺出黎 ? or 沒計劃擺出黎 ?
上年都係同一情況 ! ...頂 !!

+1 0
上一篇︰藍田新手報到下一篇︰2011渣馬 西隧入口 by Mill

升級   0%

該用戶從未簽到

全馬25K位......半馬應該去唔到.
係我前面最多幾百人.....唔通佢D食晒 ?

問題唔係有沒蕉......問題係明明有蕉唔擺出黎....  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 bello 於 2011-2-23 15:24 發表
係青馬羅過依隻之後,都無再留意有無蕉羅
根本生到皮都機乎meet唔到

登錄/註冊後可看大圖

.....我要 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 derek_cat 於 2011-2-23 22:23 發表

感谢你,哈。。。猫咪好像看到香蕉了,不过俺没有去拿。。

你真的要感谢你我.....我去到30K大聲 "有蕉還不擺出來 !
因為我這次跑在你前面(你的背心和上一年一樣...RIGHT !?)...你在後面才見到蕉.