香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

欣樺跑步點滴

升級   18.8%

該用戶從未簽到

欣樺 師姐,你好.
大家多D交流吓.

升級   18.8%

該用戶從未簽到

欣樺,
你喺邊樹跑多呀?

升級   18.8%

該用戶從未簽到

升級   18.8%

該用戶從未簽到

原帖由 欣樺 於 2011-3-3 20:25 發表
YK, 其實一直以來, 我都是在城門谷跑圈, 或是沿著外圍跑步, 有時候就會去健身室做帶氧運動, 上網查閱, 得知很多師兄師姐跑長課, 會選擇城門水塘, 或是青山公路, 你假期時, 會否跑遠一點? 有沒有試過和其他師兄師姐一 ...

我去年十月開始跑,一直以來都喺獨來獨往,我暫時只會參加10K賽,所以冇跑太長程,但今個星期日可能會同D師兄師姐跑長課,喺第一次,希望會有進步.

升級   18.8%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2011-3-4 13:51 發表

ykchow, 嘻嘻~記得我嗎" />" /> ? 祝妳渣打能順利完成ar, 加油~ 預祝妳PB秧住跑番終點  

tarry師姐,
好開心你同我傾計呀,最近有位師兄唔再上黎傾計,我有感覺被遺棄(因一直以來都喺佢教我點跑),星期日都喺唔去長課啦.
我冇跑渣打果個賽喎,果時報名我才剛開始跑,所以冇報,但上星期就跑咗一次比賽,成績OK啦.
師姐們,我想問你哋多唔多跑隊際賽架,我覺得玩吓先可以大家多D聯繫.

升級   18.8%

該用戶從未簽到

原帖由 欣樺 於 2011-3-4 20:35 發表
yk, 我只參加過兩次公開活動, 沒試過隊際賽, 希望將來有機會試下.

我都喺參加咗兩次比賽咋,黎緊月尾喺第三次,希望有機會可以合作.