香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大雄2009
打印 上一主題 下一主題

TKO毅行A-Z隊成員招募!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 junjun 於 2011-3-13 11:04 發表

想想地玩組
1. lulu
2. 火仔
3. 豬豬
4. jun (明顯是慢腳)

jun, 我地舊年玩毅行話慢腳果D最後個個都操到變晒快腳, 渣馬個個PB左好多! 最難得既係大家都成為左好朋友, 一齊享受跑步既樂趣!

升級   100%

該用戶從未簽到

請贊助無國界野外定向比賽多拉A夢隊 (穿山甲隊)
我們參加了家庭4人組, 為無國界醫生籌款

點擊以下連結贊助隊長大雄: (個人籌款目標: 900元)
http://ssl.msf.org.hk/oc/sponsorDonation.jsp?url=cheungwh

點擊以下連結贊助靜儀: (個人籌款目標: 900元)
http://ssl.msf.org.hk/oc/sponsorDonation.jsp?url=wongchingyee

點擊以下連結贊助叮噹: (個人籌款目標: 900元)
http://ssl.msf.org.hk/oc/sponsorDonation.jsp?url=cheunghc

點擊以下連結贊助技安: (個人籌款目標: 450元)
http://ssl.msf.org.hk/oc/sponsorDonation.jsp?url=cheunghy

升級   100%

該用戶從未簽到

好想玩組
1. 大雄
2. WTY16
3. 猿球
4. (      ) 預留比車仔
5. kk
6. iceberg
7.

想想地玩組
1. lulu
2. 火仔
3. 豬豬

5. runner_256

6.

一定唔玩, 千祈唔好搵我組

1. wongc
2. 牛牛 (8個條件,淨係做到第1同2。)
3.
4.
5.

十卜至岩我組

1. 烏拉
2. rockiec (有無16-18??)
3. r

4.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2011-3-14 20:40 發表

如果唔怕我慢,可否留個位俾我呢?

舊年出錢, 今年出力!
多謝 256 ching 支持!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2011-3-13 22:32 發表

隊長一係你開另一個TOPIC 啦, 苗圃TEAM LOR, 唔好阻住大雄哥揾毅行腳 " />" />" />" />
是關小弟玩唔到毅行啦j" />" />" />" />jk

馬神, 苗圃我都啱架!!!
記住預埋我.

升級   100%

該用戶從未簽到

今朝同昌哥食早餐時傾談有關毅行組隊事宜, 發覺佢同幾位好有實力既ching都遇上同一問題:

好想玩但係冇時間操!!!

經商討後得出一解決方法:

組織一隊只要求少量集訓, 多個別練習的天才波隊. 整個操練計劃除最後幾次超級長課需全隊人一齊練之外, 其餘時間只需個人自練, 隊員可利用自己的空閒時間練清水灣道OOOO或於屋企附近山頭操山. 若操山路線之起點同終點都起屋企樓下, 可節省好多時間黎陪家人!

現建議下列4位有實力人士組成第一隊天才波隊:

1. 昌 (已同意, 佢舊年只跟操過兩次就可以揹住三個人既背囊好輕鬆咁完成1-6段)
2. 火仔
3. 256
4. 車仔

升級   100%

該用戶從未簽到

今朝同昌哥食早餐時傾談有關毅行組隊事宜, 發覺佢同幾位好有實力既ching都遇上同一問題:

好想玩但係冇時間操!!!

經商討後得出一解決方法:

組織一隊只要求少量集訓, 多個別練習的天才波隊. 整個操練計劃除最後幾次超級長課需全隊人一齊練之外, 其餘時間只需個人自練, 隊員可利用自己的空閒時間練清水灣道OOOO或於屋企附近山頭操山. 若操山路線之起點同終點都起屋企樓下, 可節省好多時間黎陪家人!

現建議下列4位有實力人士組成第一隊天才波隊:

1. 昌 (佢舊年只跟操過兩次就可以揹住三個人既背囊好輕鬆咁完成1-6段)
2. 火仔
3. 256
4. 車仔

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2011-3-22 02:14 發表

(而家蛇王modeXD)

前一排踩單車炒車後,隻右小腿一直痛痛痛,唔係好痛,但就一直keep住。
一般行路小小運動沒問題的,都諗住照黎星期三六去純粹拉下筋,
但...而家mid-term+present高峰期,都幾rush下,
我 ...

學業及身體為重, 遲D先跑啦!
祝早日康復!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 阿娟 於 2011-3-23 08:27 發表
大雄好样的

加油

毅行者好样的

今年仲黎唔黎玩?

升級   100%

該用戶從未簽到

好想玩組
1. 大雄
2. WTY16
3. 猿球
4. (      ) 預留比車仔
5. kk
6. iceberg
7. Gray
8. 阿強

想想地玩組
1. lulu
2. 火仔
3. 豬豬
5. runner_256
6. (      ) 預留比昌哥

一定唔玩, 千祈唔好搵我組

1. wongc (收到風佢偷偷地跟人操麥二, 希望佢一操上癮)
2. 牛牛 (8個條件,淨係做到第1同2。)
3.
4.
5.

十卜至岩我組

1. 烏拉
2. rockiec (有無16-18??)
3. r
4.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 阿娟 於 2011-3-24 08:26 發表

没办法操练,或许参与是可以到场,呵呵

这样的毅行者没有队伍收留嘀啦

大雄准备几支队伍?

给你们加油打气:v ...

目標真係26隊, 但組得成一隊都已很高興!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Gray_CL 於 2011-3-23 02:15 發表
個人資料簡單
興趣? 有既
能力? 有掛
跟操? 5-9月 放暑假嘛 有咩唔得
如果真係有30小時既慢腳 我都想玩下....
請留個嚴重大後備位比小弟" />" />

Gray ching, 你太謙喇, 一於留個正選位比你!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 阿強 於 2011-3-24 22:09 發表
好多年前參加過兩次,但行很慢,用了24小時完成,之前行山的朋友都無再聯絡,所以無再玩,我有興趣想再參加過,
如有隊伍缺人,可以找我呀!我強項-吃得苦

24小時對我地黎講已經係快腳! 而且你玩過兩次, 我地大部份人都只玩過0-1次, 所以你係前輩黎架!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-3-24 22:34 發表

阿強行24小時,好快呀,遲D大雄隊長開操時可過來一齊玩!

馬拉你仲唔報名!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 阿強 於 2011-3-24 23:27 發表
係喎,我住新界既,吾係九龍區友,會吾會有問題架>?

我地歡迎來自五湖四海的朋友, 最緊要肯捱就得架喇!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 paulwywong 於 2011-3-24 23:18 發表

我地阿婆行山

5系操山啊

但係D婆婆個個都唔少野喎, 所以我喱個呀伯都唔敢黎!

升級   100%

該用戶從未簽到

TKO毅行吹雞!!!

詳情請參閱以下連結:

https://www.longrun.hk/forum/view ... =page%3D1#pid895094

升級   100%

該用戶從未簽到

毅行開始報名喇, 想玩既跑友快d現身喇, 唔好考慮咁多喇!

確定參加TKO毅行隊報到處:

1. 大雄
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

升級   100%

該用戶從未簽到

最後召集

Calling 隊友仔: 活活, 車仔, bolo, 牛牛, 哈利, 馬拉, 明兄師, 昌哥, rockie, 今年玩唔玩毅行? 包括跟TKO玩或自行組隊, 如果跟TKO就要報名抽籤喇! 其他想跟TKO玩既ching/ctse亦請盡快現身幫手入籤!
若最後抽到有位則有幫手入籤者將優先獲參加資格.
(本年度目標是組織一隊20小時以內, 一隊20-24小時, 一隊24-28小時)

決定報名者請到「跑友遊山區」報名.