香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

六月2011分齡組及小鐵人三項鐵人錦標賽

升級   100%

該用戶從未簽到

我又啱啱報左

升級   100%

該用戶從未簽到

都知自己慢,但係游水冇理由要成57分鐘掛!!!
單車竟然超強,只要27分半!!

d分段計時真係麻麻

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 snail 於 2011-6-22 09:39 發表

我都係對事不對人, 不必要的投訴太多, 未理解清楚就話情願俾多d錢玩個好d比賽, 真係得啖笑.

我唔係工作人員, 但玩左鐵人好幾年, 知道係香港搞比賽困難, 而總會有d野依兩年都改善左好多 (例如發布取消比賽消息用 ...

CHing,

我都好欣賞尊重所以工作人員的辛勞.
不過話分兩頭,d計時真係麻麻.
好似我單車哩項,大會時間27分半,當我30分完成20公里,即是時速40Km/H,自問冇咁利害勒.
而我好記得亦聽到每次經過兩邊既U-turn位都有叫我的number.
游水就計我57分鐘,即係下一場開始比賽我仲游緊水,唔係掛
一開始圈撳錯制,沒計到時,第二圈自己計時約15分鐘,所以我估游水哩項約30分鐘.

好明顯大會係資料綜合整理上面,有不足之處.投訴一下,表達自己意見好正常啫.

同埋,不少CHing亦會用完賽時間去評估自己有沒進步或進步了多少.
可是即使同一場地但賽道距離次次都唔同,真係好難評估自己的進步.
每人對自己/事物要求不同,正常嘛