香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2011.8.14 南區越野賽

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 LL3578 於 2011-5-28 00:11 發表

以你咁既情況推算,你只要肯操下,加上實地跑果段路1-2次
你要拎到獎唔難 ,因為你呢D咁既年紀,比較少人玩長跑,男仔已經少,咁何況係女仔呢 " />" />
即管試下吧,話唔定會試出彩虹架

你好, 想請問佢係咪D-G組(男女一齊定分開)既成績加埋頭5名先有奬定係, d頭5名有奬, e頭5名有奬??? thanks.

條路係點跑法? 越野賽我未玩過

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 LL3578 於 2011-5-28 00:42 發表

呢行應該係 D-G 組 每組 男子/女子頭果5位 有獎
至於賽道方面都係主要跑D 行山徑為主

咁即係D男子,D女子, E男子... 每個組別頭5名都有奬

不過我都係八下. 我冇可能拎奬.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 YaNbAbI` 於 2011-5-28 01:36 發表

點會唔難...我之前去過TM跟牙sir練...唔知d人係勁..定我勁=.=...番到元朗練..無咩勁人(女仔)...
呢個比賽..女仔c組好少人跑咩??

我而家星期1+4都有練..都開始夠力跑到1200米 ..跑3500米..就拉車都得啦.. ...

女仔組一般都唔太多人跑既. 同埋個速度要求同男子組差好遠架. 所以練就真係有機

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 YaNbAbI` 於 2011-5-28 02:12 發表

唔好8啦..你都跑啦
可能你拎到第1呢

發夢就有機...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 raphaelmak 於 2011-5-28 21:29 發表
諗緊報唔報... 話說我學校個教練想叫哂d學生一齊報
但係係香港仔跑左幾年學界始終對個度有少少戒心
特別係知道個d山路頗斜... 由燒烤場上到金夫人徑個度都上唔少

如果全程都斜.. 難怪個pacing... 越野賽真係未玩過.