香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

CatCat 跑步日誌

升級   0%

該用戶從未簽到

CatCat ctse 開blog大吉..
明年繼續出擊迎戰半馬呀... ^^
加油~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-3-4 21:48 發表

CatCat ctse 妳張好靚的相呀!!! 今晚都途經那兒的cc店, 於是八掛入去問了, 並且都有拍照, 但因為是用手機, 所以效果很差, 妳張清楚很多. $139 有10個lap, 夜光, 嚮鬧. water resistant100米

靚是幾靚的, 但只 ...

隻錶真係幾靚喎,價錶都幾抵..
10個lap買黎跑步就唔夠,但買黎平時帶都okay..

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜哂CATCAT ctse...
希望你繼續PB,愈跑愈開心...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-5-18 17:13 發表
昨日的必達夏日長跑2009在攝氏27度的高温天氣下舉行。
原本我平均10k 時速約為5’54”/km,按此計算8k時間應為47’12”,所以我以此為這個比賽訂立目標。
17/5清早到達馬鞍山運動場,取了晶片號碼布,熱身及 ...

恭喜CatCat ctse順利完成賽事..
睇番大合照,我應該估到閣下是那一位了~
尋日未能在比賽中打招呼不打緊,遲些還有大把機會~~

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該哂 CatCat Ctse 星期日會黎做攝記....  

o個日天氣都熱,帶定支水啦.....

升級   0%

該用戶從未簽到

Catcat ctse只是第2次跟謝sir 斧山的 interval 堂...
在時間及速度掌握上就控制得唔錯...
繼續加油呀....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-11-26 23:56 發表
cat ctse 星期日加油呀!!!

乘義....
相信你這段日子的努力係冇白費o既~

升級   0%

該用戶從未簽到

成在功unicef pb,相信會增強你對廈門全馬的信心吧...
cat ctse,繼續加油呀~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-12-13 21:05 發表
12/12 九龍仔運動場長課

時間:3 小時 01 分 35 秒

距離:26.45 km

跑完對腳好似發脹咁,連 mau 低都唔得,今日先好 d 咋,都唔知廈馬點算,仲有一個星期長課就要減練喇,到時對腳唔知會唔會跛咗呢?

cat cat ctse, 跑完長課腳脹,相信應該係之前太勞碌所造成~~
平常心面對廈馬,儘左力就okay...
還有渣打等著你呢~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-12-14 13:30 發表
多謝曲奇分享,其實上星期我都唔算練得好多姐,星期一 9k,星期二 2400m 變速 x 3 sets =7.2k,星期四 7k,到星期六 26.45k。
對上個星期六長課都只係走咗 22k 咋,隔咗一日對腳都係好似脹咗咁, ...

上星期的量雖然唔多,但可能同你練速度有關呀...
跑完長課後慢jog 一下,會有助消腫架,今晚個課走慢少少啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

Catcat ctse, 廈馬加油,好好享受賽事呀~~

仲有,不忘跟你說聲生日快樂....

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜Cat ctse順利完成廈門全馬...
渣打繼續加油呀~~