香港長跑網  - 長跑長友

樓主: lewischan
打印 上一主題 下一主題

港島東等n次約跑

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

第一次參加約跑活動,希望多D練習可以跑快D~剛剛病好已經四五日冇練跑難得師兄開班一定要支持下呀

地點係咪即係呢度: https://www.longrun.hk/forum/vie ... &extra=page%3D1

升級   100%

該用戶從未簽到

港島東等n次約跑港島東等n次約跑日期:2011年9月1日 (星期四)
集合地點:則魚涌公園小食亭
集合時間 : 8 : 30 pm
熱身時間 : 8 : 45 pm
開始時間 : 9 : 00 pm

路線 : 則魚涌公園小食亭

活動:1. 熱身拉筋 (15-30分鐘)
         2. 跑三轉來回愛秩灣至 魚則 魚涌共11.4K,第一圈慢,第二圈快d,第三圈最快
         3. 少量體能練習(如時間許可)

活動預計完成時間:10:00 pm

人工智能系統
1. 松田ROY
2. Lewis
3. 大便晴子
4. Leo (但我果日早D大約8點前跑完先,跟住等住輪到你地三個輪住去跑),但有無更衣室同埋春涼室呢~~~
5. keiyung0428

我係慢腳,各位師兄姐妹弟要錫住我

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大便晴子 於 2011-9-1 22:53 發表
師兄好野~你打左我個名, 勁

原來有人一齊跑會好d...
平時一個人跑一轉來回就已經想死......已經冇心冇力再跑...

有幸認識咁多位街坊

小師姐我無名呀,都話我跑得慢,有點索氣,拉完筋仲累過跑xd

不過真係好開心識到各位師兄姐妹弟,學到好多野

升級   100%

該用戶從未簽到

要保持有節奏的呼吸,可能妳今日跑多左好多,痛要休息下先~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 lewischan 於 2011-9-1 22:28 發表
今日 識左好多街坊, 阿Roy, 多謝你挑起呢個約跑, 原來你和Edward都系同我跑同一條路,呵呵呵呵
Leo, 麻煩你系九龍過來, 阿輝仔好強!
大便師姐, 真系講唔出口...唔好意思!

史Sir教拉筋如下

http://www.longr ...

再次多謝各位師兄姐錫住小弟同悉心的教導,期待下一次約跑或期他活動見面!

p.s:各位有冇收到我pm啊

升級   100%

該用戶從未簽到

港島東等n次約跑港島東等n次約跑日期:2011年9月15日 (星期四)
集合地點:愛秩序灣公園:500M起點
集合時間 : 8 : 30 pm
熱身時間 : 8 : 45 pm
開始時間 : 9 : 00 pm

路線 : 愛秩序灣公園:500M緩跑徑

活動:1. 熱身拉筋 (15-30分鐘)
         2. 1K (R+R=5), 2K(R+R=10),2K(R+R=10),1K = 6K
         3. 少量體能練習(如時間許可)

活動預計完成時間:10:00 pm
人工智能系統

1. Ian
2. Lewis
3. keiyung0428
4.

升級   100%

該用戶從未簽到

Lewis師兄:我睇返記事原來我今晚約左人,今晚黎唔到,sorry ar~要等下次!

另外仔仔小心D隻腳,休息多D~

升級   100%

該用戶從未簽到

支持亮哥~有機會再約過^^

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 lewischan 於 2011-9-16 10:10 發表

亮哥, 我同仔仔按計劃衝圈, 沒其它跑友,
我星期5最多應酬, 好多飲野吃飯, 所以星期5對我來講比較難。
如果你星期5搞,我有空必到, 又可叫仔仔出黎的

我在想搞個 西灣河跑到石澳BBQ, 因為有水沖涼....

我第一個報名...唔係...係第三個至真,哈哈~