香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2012.1.2 美津濃香港半馬拉松錦標賽 by skylinelin

升級   13%

該用戶從未簽到

千幾張相終於揾咗300幾張落相簿.  我個位喺16k左右個上山位, 眾多跑手到呢度嘅時候應該都好攰下, 但小弟見到跑友們都拼盡最後一絲力氣邁出下一步, 頗為感動!
可惜今次啲相嘅質素較差, 成像散.  因為小弟缺乏暗位影快相嘅經驗, 希望下次能為各位努力向前嘅師兄師姐作出補償.

https://picasaweb.google.com/108764936475063450131/Jan22012MizunoHM02?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKmxw46P_In8Zg&feat=directlink
+1 0
上一篇︰轉載:「學童多運動 有益提升學業表現」by 中時電子報下一篇︰德國博依Beurer 心跳錶, 請各師兄們提供意見?!

評分

查看全部評分

升級   13%

該用戶從未簽到

多謝各位! 你哋喜歡或無投訴相片質數差, 我已經要高興成個禮拜

比起各位真刀真槍踏出約二萬二千步嘅參賽者來講, 我汗顏矣

升級   13%

該用戶從未簽到

升級   13%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2012-1-4 12:29 發表 辛苦你啦,你好似跑足半馬? 我做左"映后"https://lh5.googleusercontent.com/-gMMZ7acdGJE/TwOJU4rm9tI/AAAAAAAABT4/wd8L2caLSlQ/s512/_DSC9939.JPG

亮哥, 其實mill姐先係焦點所在