香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

兩鐵賽 - Splash 'n Dash Aquathon Series

升級   51.05%

該用戶從未簽到

$190...

升級   51.05%

該用戶從未簽到

今天太陽伯伯、雲姐姐、雷公、閃電、狗屎雨和小雨全都來捧場,真精彩!

升級   51.05%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2012-5-13 14:46 發表
我都喺度喎... 不過, 剪咗頭髮, 你好似唔認得我.
(你又唔玩嘅 ??)   

唔知今日[火師兄]有冇嚟影相, 如果有, 咁我知係邊個嘞.     

我間歇性會老人痴呆架!你見到我就同我打招呼嘛!

我前幾日拉傷左條筋,未好番!所以唔玩了!

火兄今日參賽呀!你肯定認錯人了!

升級   51.05%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2012-5-13 14:46 發表
星期三晚發低燒, 好彩極速好返, 今日都有照玩.   
亦算好彩, 下半場游水取消, 如果唔係, 或者跑完5km後會頂唔順.

我有兩個朋友都話好彩取消左第二次游水,如果唔係會死!你係第三個咁講的了!
我開始諗,咁我應都未夠班玩Challenge,好彩整親隻腳啫!

升級   51.05%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2012-5-13 18:40 發表
點攪呀 ?
我感覺到自己好危險, 俾人睇住... 但係又唔知邊個.   

我報咗 series, 總會啲水陸 (好似都有 R.Bay 500+5km+500), 其實我都應該會玩... 睇吓幾時識穿你.   

你下次同我打招呼,我話比你聽邊件係火兄!

唔係喎!你地繼續玩捉迷藏好睇D喎!

升級   51.05%

該用戶從未簽到

原帖由 junjun 於 2012-5-19 13:34 發表
唔知幾時先有背心呢~~

我聽人講話第三場先有,唔知消息來源準唔準確喎!

升級   51.05%

該用戶從未簽到

又真係睇下條片都好開心喎...