香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2012.12.16 沙田城門河皇者之戰2012

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

哩個賽事, 唔係年年有 ?!
    (力行 ~ 唔好咩 ?!)
    張 form, download 到一半......

(全部) 名額 ~ 5000人 !   

升級   0%

擦汗

原帖由 blurmax 於 2012-7-31 18:13 發表
    力行 has the background of DAB - try to avoid joining their races (coz DAB is the most shameless!)

呀... 哩個你以前講過......

原帖由 AY60 於 2012-7-31 17:31 發表
    前年已经办过,在体院起步,当时好墟冚,不过领取选手包及存取衣物就颇混乱,希望今年会有所改善。

哩個... 真係好亂...
    希望, 唔會再係咁... 但係5000人咁多......   

升級   0%

擦汗

原帖由 leefs 於 2012-11-10 15:36 發表
    本網現招募隊際成員,不論男女、半馬或10公里均可,
    之前已經報名的會代為處理手續。

11月17日下星期就截止報名.
    其實我都打算這一兩日要報名了.

我打算跑半馬, 可以/有興趣做隊際成員.
    不過, 最近自己練過一次半馬, 要 6min/km.

如果不介意我慢, 可以加入隊際.
    請告知該如何報名及安排.

升級   0%

擦汗

原帖由 leefs 於 2012-11-17 21:36 發表

如需代取物資,可通知我。

上星期, 我報名隊際半馬.
    是否, 我也會收到通知書.

如方便, 我也想代取物資.

萬分感謝 !!   

升級   0%

擦汗

原帖由 leefs 於 2012-11-21 14:08 發表
    經本會報名不會有任何通知書,及請勿試圖自取跑手包。

長跑網真好 !
    Thank you very much !!   

升級   0%

擦汗

今日約咗同撞到朋友, 未有一齊影隊相.
    另外, 有幾聲咳未好晒, 少練習, 加上濕熱天氣,
    跑出最差成績 ~ 2:19+ (HM), (對隊員抱歉).   

謝謝 leefs 師兄安排, 以及各位義工/攝影朋友.   

升級   0%

擦汗

原帖由 leefs 於 2012-12-16 20:05 發表
    恭喜你得半馬男子隊際亞軍,
    更恭喜冠軍隊"香港長跑網X健青"。

係咩 ??   
    錯過咗添 !!!   

我跑完抖咗見未有成績, 又愧對各位, 再撞到舊同學, 就走咗......   

主要多得夢璃同其他師兄嘞 !     

升級   0%

擦汗

原帖由 leefs 於 2012-12-16 20:05 發表
    恭喜你得半馬男子隊際亞軍

呀... 我都唔清楚... 其實係咪一隊計頭三四位.
    咁樣... 有冇獎牌仔攞 ??   
    錯過咗添... 如果唔係, 影張相都好.   

升級   0%

擦汗

原帖由 齋老味 於 2012-12-17 00:31 發表
    第一次上梅子林
    冇左大半條人命

兩三年前, 我跟長跑網師兄師姐, 馬鞍山約跑, (行)上過梅子林一次, 今次再上, 已經事隔咁耐,
    雖然頂到吓, 但係之後就冇晒力, 我都係最慢半馬成績......

原帖由 齋老味 於 2012-12-17 00:38 發表
    今日起跑時
    有兩個長跑網 ching 在我身邊傾計
    會唔會就係你呢???  

呀... 起跑前, 等上線.
    係呀... 我同 [山貓] 師兄一齊.   

我冇留意身邊有冇其他師兄添 !   

升級   0%

擦汗

原帖由 cheerego 於 2012-12-20 23:33 發表
    ps:我睇返大會場刊"運動員須知"的"計時方法"一段,其中一句"如運動員沒有踏上起點、折返點及終點的計時氈,運動員將被取消資格,並不獲發證書。" 會唔會有跑手踩落去膠板踩得唔夠力,所以會冇左個紀錄?

其實唔駛咁擔心喎......
    我一個都冇[踩].
    而且係應該[經過], 唔駛踩上去架嘛.
    以前晶片喺鞋度, 而家喺號碼布度... [踩] 係有乜理論 ??

升級   0%

擦汗

剛收到短訊通知, 說要到力行社領取 !   (一月三十一日前)   

升級   0%

擦汗

原來可以郵寄, 甚或代領......

賽後通告(一)
    多謝大家踴躍參加『城門河皇者之戰』,比賽證書已為大家準備好,有成績的參賽者可根據
    閣下號碼布編號到 沙田馬鞍山富輝商場1樓66號舖『力行社』領取。
    領取證書日期:由即日起至2013年1月31日
    逢星期一至五 10:30am - 1pm及2:30pm - 7pm
    未能到取的可委託朋友代領或於2013年1月31日前附上A4回郵信封並註明號碼布編號及姓名,
    本會將於2月初寄出。
    查詢:沙田馬鞍山富輝商場1樓66號舖『力行社』2607 1780

升級   0%

擦汗

今日去到力行社, 說證書已有長跑網代領, (我那時是長跑網代報名).
    我說我不知道有此事......   
    幸好, 最好再打印一張證書給我......

唔好意思! 星期日力行社已經送上證書到Yoy Com Shine場地, 由於本人不在香港未能跟貼事情請見諒!  詳情 回覆 發表於 2013-1-25 23:51