香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

第40屆吐露港渡海泳公開賽

升級   94.8%

該用戶從未簽到

第40屆吐露港渡海泳公開賽
宗 旨︰推廣青少年康樂水上活動,維繫游泳界人士之感情
日期及時間︰ 2012 年10 月28 日﹝星期日﹞上午10 時30 分開賽
地 點︰大埔船灣沙欄海灘﹝三門仔村背後﹞至 大美督水上活動中心
賽 程:約2600 公尺
參加資格︰香港居民 及 年齡10 歲或以上﹝ 2002 年10 月28 日或之前出生﹞
組別及名額︰爭標組﹝男子組/ 女子組﹞ - 共600 名
暢泳組﹝男子組/ 女子組﹞ - 共1000 名
﹝ 先到先得、額滿即止。大會有權按報名情況,調整各組別之名額。﹞

日 期:2012年10月28日(星期日)

時 間:上午10時30分開賽

地 點:大埔船灣沙欄海灘(三門仔村背後)至大美督水上活動中心

賽 程:約2600公尺

組別及名額:爭標組(男子組/女子組) - 共600名 ; 暢泳組(男子組/女子組) - 共1000名 (先到先得,額滿即止)

費 用:爭標組:港幣$ 60 ; 暢泳組:港幣$ 50

報名日期:由即日起至9月14日(星期五)下午5時截止
網址:http://www.tpsa.org.hk/activity.html

玩唔到維港渡海泳,幾大玩番呢個比賽補數
+1 0
上一篇︰買測量跑距離的手錶下一篇︰想買跑鞋同埋測心率既錶。

升級   94.8%

該用戶從未簽到

我都係第一年玩,己寄申請表,自己係泳池計時要73分鐘,
希望大家都比心機游畢全程,攞埋張證書添。

升級   94.8%

該用戶從未簽到

回復 18# 的帖子

我都係好早寄信,依家重未收到回覆,但支票已過數了,
應該有得玩掛?

升級   94.8%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-9-19 16:39 發表
今日我都收到比賽的確認信了." />" />

我都係今曰收到,希望跟到mill姐速度游啦,攞埋張證書添

升級   94.8%

該用戶從未簽到