香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2013.1.6 香港半馬拉松錦標賽 2013

升級   11.67%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

選手包又係要去到將軍澳運動場領取

升級   11.67%

無聊

我都跑過美津濃半馬
    知佢以往係即日先派號碼布同跑完過終點先拎紀念 tee
    唔好彩跑得慢既仲未必拎到細碼

但我上面唔係估估下先咁講
    http://www.hkaaa.com/downloads.php?fid=1692&type=chi_file
    請留意下第二頁最低第 3 點咁樣寫:
    3. 比賽當日將不會派發選手包,運動員須於賽事前到將軍澳運動場領取有關物品。Runner ’s packs will not be distributed on race day. Runners should collect their runner’s pack at Tseung Kwan O Sports Ground before the race day.

升級   11.67%

無聊

原帖由 coolmanlai 於 2012-11-3 23:14 發表
    我無上田總網睇過並不知情,都係你夠细心 .原先田總會員已可經優先報名所有賽事,現在上研討班又可以打尖報名,遲啲规則會否只供會員們自己玩呢

其實唔係我細心
    只係我咁o岩睇中左對美津濃
    聽朋友介紹去聽研討班有 $50 coupon 打返個和
    所以貪心諗住報名先睇到咁o者

升級   11.67%

無聊

人工智能報到

1. 慢子 Wilson
    2. 司機
    3. JohnsonC (第一次 pay 唔到顯示 system busy, 要再 login 先比到錢)

升級   11.67%

無聊

原帖由 黑神 於 2012-11-20 01:29 發表
    搵唔到 “網上報名(個人)”按鈕既??

你試下先登入帳戶再睇下右上角有無
    如果無可能 Full 左都未定

升級   11.67%

無聊

原帖由 pat 於 2013-1-5 17:19 發表
    以大家往年經驗,停車場中約幾點就滿?

我上年自己開車去
    6:10am 到達停車場已爆晒兼且仲有唔少車等位
    最後要監硬泊在距離停車場大約 5 分鐘腳程既圍村路邊
    幸好無抄牌 or 被人拉花

升級   11.67%

無聊

辛苦晒, 皇上
    但......我 click 左上面條 link 睇唔到相
    出現下列告示:
    ============================================
    您無權進行當前操作,這可能因以下原因之一造成
    本版塊只有特定用戶組可以訪問。
    您已經登錄,但您的帳號或其所在的用戶組無權訪問當前頁面。
    ============================================