香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

屯門區田徑比賽2008

關閉 [複製鏈接]

升級   97.05%

該用戶從未簽到

Waiwai, Charson ,

係唔係想組隊跑 4 x 400 m ?

此區際陸運會有 3000 m 及 5000m 長跑網跑友可以試下參加大家熱閙下。前年我都有帶個仔参加比賽,今年佢會考啦,不來了。

升級   97.05%

該用戶從未簽到

回復 4# 的帖子

7 hing,

係唔係查下有無先進組啊?

升級   97.05%

該用戶從未簽到

非也 !
第三頁  報名日期 :
#   屯門區居住或就讀人士     :  2008年 9月 22 日 至  10 月 3 日
#   非屯門區居住或就讀人士 :  2008年 10月 8日  至 10月 10 日

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 waiwaibrother 於 2008-9-23 17:52 發表

我好想嫁!但Charson仔未夠年齡入老人組呀!
有冇年長的師兄想參加A組4x400m呢?有就快快話我知,3個位,先到先得!(我星期四會交報名表)

Waiwai hing,

4 X 400M 接力 睇好像好容易,但要有翻少少實力才好玩些,
唔係同其他隊伍差太遠水平,會無晒鬥志,跑到無 的。

以我的經驗,參加 400m 接力,個人400m水平最低要 60 秒以下,
才好玩些,你地有興趣我可以幫手組隊,我有一個青年跑朋友400m
成績在54 秒以下,可以幫手接一棒的,他當天應會参加個人400M單項的。

Charson

你跑鞋 size 是多少? 釘鞋我小兒有一對好像 41号,啱唔啱用? O. K. ! NO PROBLEM

升級   97.05%

該用戶從未簽到

回復 31# 的帖子

跑400m時間

HOW ABOUT BEFORE ?

升級   97.05%

該用戶從未簽到

我報了隊 4 x 400m 接力,自已腳傷未完全好唔禁走,
接力隊 尚有二個位,有無邊位 ching 有興趣?
只限 ching 因是男子組接力的。

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-11-12 11:27 發表

攞左啦
女子5000米得2個人跑炸早之叫我太太報名去行個獎返呢啦

男子5000米早上9 時起跑..

7 hing,

早上跑完5000m, 下午有無興趣走場 4 x400m ?

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2008-11-13 10:55 發表
下午400幾點跑  ﹖

1500m 決賽后 應 4:00pm後
男子 A 組 得 7 隊
Oscar hing 是否有興趣?

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2008-11-14 10:53 發表
400m依家加入都得﹖
個日如果跑一場都無乜所謂,因為咁啱個日就係澤豐朋友的家,落黎跑完上去都得!不過已好久無玩400,都唔知會跑到有幾慢,驚累咗你team啫!同埋我無釘鞋,只有一對m記的lights ...

Oscar hing,

你對腳著幾号size   41, 42, 43, 44 ......?
有兩位著 41及44号釘鞋,可以大家交換著的,跑幾快都無問題,
只係報了名唔好晒,你起碼會快過我,我揾唔倒人替都要落場走,
因膝舊患發作,跑唔起,無哂速度