香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

大家有無食d咩健康食品補一補?

升級   0%

該用戶從未簽到

發現膝頭哥時時"咯咯"聲..好膽心唔知會唔會老化/耗損之類..
我見廣告有隻七海x骼的...佢話對d關節好d..適合d運動員服用..已吃了一個月.又好似好d..唔知大家有無服用類似product 的經驗?
+1 0
上一篇︰2008.11.23 HKMP半馬拉松賽下一篇︰海洋公園哈囉喂禁播廣告片60秒

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2008-9-26 11:18 發表
如果跑步跑到要食葯, 我真係吾跑啦. 跑步係想有健康, keep 住d 體能.

但我認為一般人都有好勝心, 同想找尋成功感 (註 : 一點并不是壞事) , 往往一步一步地對跑步成績過份重視. 亦失去原來的

定位 (真的以為自 ...

WOR~好重火藥味丫~~~sorry ar 可能我個topic 令大家以為我是因為好勝, 要谷成績才吃"藥"
其實食d 所謂"補品"對我來說好似是飲下湯補補咁簡單架咋..希望各ching 唔好誤會~我唔係想"谷"丫, 我都只係d好業餘跑手初哥~有咩好谷丫
與其說"谷" 不如話"錫"身la~就算唔跑..我個玻羅蓋都時時"咯咯"聲..我只是擔心~過多幾年會唔會有腳痛姐..但我e+係會腳痛架...跑半馬都無痛..只係怕會老化之嘛~.而且我都有用ching 介紹果種帶~~~我真係好錫身架..吃這個補健品, 只為補健....我自細身體唔太好..所以本身都好似藥仙咁架la~只是..吃多一隻姐~~
我諗各位ching/ctse 都是熱愛運動的一群~唔係單純為好勝而去跑..大家都是enjoy 整個過程..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-9-26 23:37 發表

CHING 不要緊,大家討論,點到即止的,免傷感情。放心﹗

kenneth ching~你介紹的那個帶..其實是"cool"在個玻羅蓋底 or 在面架???我見個介紹好似是底部~~~但我"cool"左出街好似有d 甩甩地~有d唔舒服~仲有丫..係唔係無人cool 晒 2 隻腳架?? 我出去跑果時..好似比人眼超超..唔知係唔係"cool"錯位 請指教!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-9-26 23:51 發表
cool"在玻羅蓋底,另外要用盡帶的魔術貼,要整很實的。小弟走長課經常cool 晒兩隻腳,冇留意有冇人超我,但即使有,小弟都不會理會的。" />" />

thx~我都唔介意比人超..只是驚自己cool 錯姐..咁就"size" 左條帶la